Bezoek onze vernieuwde showroom: meer dan 1.000 m² vloeren onder één dak

Inspiratie opdoen, de voordelen van de verschillende Quick-Step vloeren tegen elkaar afwegen, ze bekijken in echte interieurs en je droomvloer uitzoeken: het zijn maar enkele goede redenen om een bezoekje te brengen aan de vernieuwde Quick-Step showroom.

Om je de geknipte vloerbekleding te helpen vinden, verwelkomt Quick-Step je vanaf 8 november in Wielsbeke in een volledig vernieuwde showroom. Je kan er door tientallen interieurs wandelen en zo, onder deskundige begeleiding, vlotjes je weg vinden naar jouw favoriete Quick-Step vloer. De perfecte manier om een goed geïnformeerde en doordachte keuze te maken.

Laminaat, PVC en parket in al hun vormen

Om je uitgebreid te laten kennismaken met de vele mogelijkheden van Quick-Step laminaat, PVC en parket, zijn in de showroom drie ‘woningen’ volledig met de drie vloertypes ingericht. Je ontdekt er met eigen ogen het effect van elk type vloer in verschillende ruimtes en interieurstijlen.

Van inspiratie tot afwerking

Je komt er ook alles te weten over de accessoires en producten om je nieuwe vloer perfect te installeren en af te werken: ondervloeren, plinten, profielen, onderhoudsproducten enzovoort. Onze adviseurs luisteren naar jouw concrete plannen en zoeken mee naar een gepaste oplossing.

Een Quick-Step adviseur tot je dienst

Wie wil, kan zich op weg laten helpen door een deskundig binnenhuisadviseur. In een klein uur tijd krijg je helder professioneel advies op maat van jouw persoonlijke stijl en woonwensen. Uiteraard is de service vrijblijvend en louter adviserend.


Boek nu je afspraak!

Je kan de showroom elke vrijdagavond bezoeken van 17.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Om zeker te zijn dat er een adviseur voor jou beschikbaar is, maak je het best vooraf een afspraak. Boek nu je afspraak online.

Waar vind je ons?

Ooigemstraat 3
8710 Wielsbeke

Routebeschrijving

Vanaf de E17: neem afrit 5 'Waregem' en volg de N382 richting Waregem. Ga rechtdoor op de rotonde. Je komt voorbij vier verkeerslichten. Na het vierde verkeerslicht rij je over de brug over het kanaal. Na ongeveer twee kilometer zie je aan je linkerkant het gebouw van UNILIN Flooring, naast de rotonde.Grotere kaart tonen


Quick-Step Showroom

Top