Ontdek Quick-Step op Countryside+

Van donderdag 31 oktober tot en met zondag 3 november vindt in Flanders Expo (Gent) de lifestylebeurs Countryside+ plaats. Je vindt er pakken inspiratie voor je interieur, tuin of kleerkast, maar net zo goed kook- of reistips. Ook Quick-Step is van de partij en presenteert er naast enkele knappe vloeren ook een boeiende workshop.

Countryside+


De beurs

Countryside+ is een echte ‘beleefbeurs’ die zweert bij authentieke lifestyle ‘met een +’. Flanders Expo wordt voor de gelegenheid opgedeeld in zes zones: Home & Inspirations, Green & Garden, Trips & Travel, Cook & Taste, Handmade & Homemade, en Casual & Outdoor Wear. Vorig jaar verwelkomde de beurs met dit concept 300 exposanten en meer dan 40.000 bezoekers.

Quick-Step in een gezellig nest

Het magazine Nest pakt op Countryside+ uit met ‘De wereld van Nest’: een sfeervolle stand, boordevol leuke interieurs en culinaire demo’s. Quick-Step mocht voor deze trekpleister enkele stijlvolle vloeren leveren. Zo krijgen bezoekers de Quick-Step Largo- en Classic-laminaatvloeren te zien en maakt ook de gloednieuwe Livyn luxevinylvloer zijn opwachting.


Inspirerende workshop

Op donderdag (12u15-12u45 en 13u45-14u15) en vrijdag (12u15-12u45 en 15u30-16u) organiseert Quick-Step op de beurs boeiende workshops. Kleuradviseur Lieve De Keyser geeft tekst en uitleg bij de nieuwste trends, do’s en don’ts en praktische tips over hoe je de passende vloer voor jouw interieur vindt. Mis deze buitenkans niet! 

Surf voor meer informatie naar de website van Countryside+.

Top