Binnenkijken bij Mark Cavendish: met parket van Quick-Step!

Kom binnen, kijk rustig rond: Mark Cavendish – een van ’s werelds bekendste wielrenners – nodigt je uit in zijn buitenverblijf in het Italiaanse Toscane. Ontdek waarom hij voor parket van Quick-Step koos, en bewonder mee zijn prachtige (t)huis boordevol licht en ruimte.


Centraal op het erepodium

Een van de blikvangers in Marks Toscaanse stulpje? Dat is zonder twijfel het Variano-parket van Quick-Step. De vloeren uit deze collectie passen perfect bij het hedendaagse interieur van de woonst, waar glas en witte oppervlakken de boventoon voeren. Bovendien hebben de Variano-vloeren de uitstraling van een verweerde, gerenoveerde vloer met subtiele randen; de perfecte match voor Marks unieke, eigenzinnige smaak.

Mark: “Ik doorzocht zeker honderden vloerstalen. Maar dan viel mijn oog plots op de wit geverfde en geoliede eiken vloer uit de Variano-collectie. De vloer is nu een belangrijk onderdeel van ons huis, een plek waar ik volop van het gezinsleven kan genieten zonder altijd Mark Cavendish – de profwielrenner – te moeten zijn.”

 

Een authentieke look die blijft

Marks prachtige vloer heeft niet alleen de authentieke look van hout, maar plukt ook de voordelen van de hoogwaardige onderhoudsolie van Quick-Step. Daardoor kan hij waardig oud worden en krijgt de vloer – over de jaren heen – een uniek karakter. Het zorgvuldig uitgekozen eikenhout zorgt daarnaast ook voor optimale stabiliteit en duurzaamheid. En de witte houttinten gaan mooi samen met de moderne inrichting van het huis.

Sporten in stijl

Behalve in de leefruimtes koos Mark ook voor het parket van Quick-Step in zijn fitnessruimte. Daar installeerde hij deze nobele, natuurlijk matte eiken vloer. Die heeft niet alleen de organische look van eik, de lange en elegante planken voegen bovendien een gevoel van ruimte toe in de kamer. Daarnaast creëren de natuurlijke vloerkleuren een mooi contrast met het glanzend metaal en plastic van Marks trainingstoestellen.

Wil je net als Mark Cavendish de vloer van je dromen vinden? Probeer dan zeker de Floor Finder van Quick-Step.

Top