Interiors Monthly geeft Quick-Step prijs voor �Best Laminate Manufacturer of 2014�

Quick-Step werd door lezers van Interiors Monthly verkozen tot beste laminaatfabrikant van 2014 omwille van zijn uitgebreide aanbod aan laminaatvloeren en focus op innovatie.


Erkenning in de hele industrie

Elk jaar in augustus eert Interiors Monthly, het toonaangevende magazine voor de interieurhandel in het VK, de belangrijkste spelers in de industrie. De lezers van het magazine – inclusief zo’n 7.500 geabonneerde meubel- en vloerenspecialisten – stemmen voor de beste leveranciers in een reeks categorieën die gaan van meubels tot stoffen en vloeren. Voor de vijfde keer in tien jaar mag Quick-Step zich tot de trotse winnaars rekenen.

Trendy vandaag, morgen klassiek

Duurzaamheid en gebruiksgemak, gecombineerd met een uitgebreid aanbod aan complete vloeroplossingen: dat is het Quick-Step-laminaatgamma in een notendop. Door markttrends en innovaties nauwgezet op te volgen, werd Quick-Step marktleider in laminaatvloeren, zowel in het VK als daarbuiten. Deze toewijding aan hedendaags interieur valt bijzonder in de smaak bij de lezers van Interiors Monthly.


Beste laminaatfabrikant

“We zijn bijzonder trots op onze award voor ‘Best Laminate Manufacturer for 2014’,” zegt Philiep Caryn, manager internatinale communicatie en sponsoring bij Quick-Step. “En met de lancering van onze authentieke en water-resistente Impressive Ultra laminaatcollectie in het vooruitzicht mikken we erop om ook de komende jaren dé referentie te blijven voor laminaatvloeren.
Top