In de kijker op Batibouw: Livyn luxevinyl van Quick-Step

Plannen om je huis warm in te richten? Laat je van 20 februari tot 02 maart 2014 inspireren op Batibouw. De bouw- en woonbeurs focust dit jaar op het belang van lifestyle en gezelligheid in huis. De PVC-vloeren van Quick-Step’s Livyn-collectie mogen er dan ook niet ontbreken.


Een knus interieur

Niets is aangenamer dan thuiskomen in een warm, gezellig interieur. Met de juiste PVC-vloer van Quick-Step leg je meteen de basis voor een knusse sfeer: de ideale keuze voor wie graag blootsvoets of op kousenvoeten door het huis loopt. En dankzij hun geluidswerende eigenschappen kan je bovendien in alle rust genieten van je interieur.

Zorgeloos genieten

Tijdens Batibouw zoekt elke bezoeker naar een duurzame bouw- of renovatieoplossing. En dat kan alleen met materiaal van de hoogste kwaliteit. Wil je een vloer waarvan je jarenlang zorgeloos kan genieten? De PVC-vloeren van Quick-Step zijn niet alleen slijtvast, maar ook nog eens 100% waterdicht. Zo wordt onderhoud een koud kunstje.


Op eigen houtje

Kom je naar Batibouw met verbouwingsplannen of ben je toe aan in een nieuwe vloer? Bekijk dan zeker het gepatenteerde Uniclic-systeem van Quick-Step. Het kliksysteem maakt PVC-vloeren plaatsen kinderspel. Bovendien hoef je geen uitbreekwerk te verrichten: PVC kan simpelweg bovenop je bestaande vloer.

Benieuwd of een PVC-vloer ook in jouw interieur zou passen? Ontdek het meteen met de Floor Advisor

Kom ons bezoeken in Hall 6 - stand 219!

Top