Waarom het parket van Quick-Step niet weg te denken is op Batibouw 2014

Van 20 februari tot en met 2 maart 2014 vult Batibouw Brussels Expo opnieuw tot de nok met inspirerende bouw-, renovatie- en interieurideeën. Leidraad doorheen deze 55e editie is de comeback van hout. Ook Quick-Step is van de partij met een uitgebreid aanbod parketvloeren, waaronder de unieke Imperio- en Variano-collecties.


Ruw en authentiek

Imperio Hout is het materiaal bij uitstek voor wie een artisanale look nastreeft. De Imperio-collectie van Quick-Step is een aanrader voor elke Batibouwer met een voorliefde voor authenticiteit. Extra lange en brede planken, manueel aangebrachte zaagsneden en opvallende knopen zetten het vakmanschap achter elke Quick-Stepvloer nog eens extra in de verf.

Milieuvriendelijk design

Naast hout maakt ook energieneutraal wonen furore op Batibouw 2014. Op zoek naar een ecologische vloeroplossing? Dan zijn vloeren in teruggewonnen hout – zoals Quick-Step’s Variano – zeker iets voor jou. Niet alleen staan ze garant voor een uniek design, ze zijn ook de duurzame en milieuvriendelijke vloerkeuze bij uitstek. Er moeten dan ook geen nieuwe bomen sneuvelen om hout te winnen. De prachtige, verweerde randen en gebarsten knopen krijg je er zomaar bij en bezorgen je een tijdloos interieur.


Je ideale vloer gespot?

Elk geslaagd Batibouwbezoek begint met een goede voorbereiding. Benieuwd hoe een parketvloer uit de Imperio- of Variano-collectie er in jouw interieur zou uitzien? Probeer dan zeker eens de Floor Advisor van Quick-Step. Blij met wat je ziet? Afspraak bij Quick-Step (Hall 6 #219) op Batibouw 2014!

Kom ons bezoeken in Hall 6 - stand 219!

Top