De splinternieuwe parketvloeren van Quick-Step

Sinds hun officiële lancering in 2009 zijn de parketvloeren van Quick-Step populairder dan ooit. De reden? Topkwaliteit, eenvoudige installatie en moderne prachtdesigns. De nieuwe vloeren uit de Quick-Stepcollecties Palazzo, Variano en Compact blijven trouwen aan dit succesrecept en bieden het beste van de recentste interieurtrends.Palazzo: (im)perfect parket

Een majestueuze uitstraling die toch vertrouwd aanvoelt: eikenhout voert al jaren de Tijdloze aan. Quick-Step lanceert niet minder dan zes nieuwe eiken Palazzovloeren, die twee belangrijke trends volgen. De ene plaatst de natuurlijke imperfectie van hout in de schijnwerpers. De andere zet de puntjes op de i wat betreft elegantie en authenticiteit.

Variano: natuurlijk warm

De natuurgetrouwe Variano-vloeren komen in tal van maten, kleuren, structuren en texturen. Sommige planken zijn perfect effen, terwijl anderen bol staan van de knoesten en zaagsneden. De nieuwe vloeren in deze collectie – champagne brut eik en geverfde witte eik – worden afgewerkt met een extramatte laklaag, waardoor hun natuurlijke look nog beter tot zijn recht komt. Terwijl de ene het tijdloos karakter van eikenhout uitstraalt, heeft de andere de charme van beschilderd hout dat de tand des tijds lijkt te hebben doorstaan.


Compact: van nature trendy

In de Compact-collectie van Quick-Step rijmt ‘hip’ op ‘kwaliteit’. Tot voor kort waren deze vloeren enkel beschikbaar in het wit of in natuurlijke eikenhouttinten. Vanaf nu vind je ze in vier nieuwe kleuren, met een geborstelde afwerking en een extramatte laklaag. Het resultaat? Een exclusieve look die naturel, warm en modern aandoet.

Vind de vloer van je dromen met de Floor Advisor van Quick-Step.

Top