Ga ronduit voor vierkant!

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende soorten: dat weet je intussen. Maar laminaat bestaat ook in verschillende vormen. Vierkante planken bijvoorbeeld. Natuurlijk: je kunt een laminaatvloer zelf zagen. Maar ze zijn ook gewoon zo beschikbaar.

Afwisseling gegarandeerd

Vierkante tegels zorgen voor een leuke afwisseling. Waarom geen vlechtwerk creëren op je vloer? Met Versailles Wit Geolied en Versailles Licht krijg je onmiddellijk het gewenste effect.

Wil je nog meer variëren? Dan kan je bijvoorbeeld tussenstukjes gebruiken van een andere houtsoort. Let wel op dat je hetzelfde kliksysteem hebt.


Verschillende stijlen

Vierkante laminaattegels zijn beschikbaar in heel uiteenlopende motieven. Zo bestaan er naast het eerder vernoemde vlechtwerk van Versailles ook tegels met het effect van beton, marmer en zelfs leder. Deze varianten geven je interieur een niet-alledaagse uitstraling:

1: Betonlook

Dit stijlvolle laminaat geeft de indruk van een betonnen vloer. Het is beschikbaar in twee versies:een lichte variant, ‘Beton Gepolijst Natuur’, en een donkere, ‘Beton Gepolijst Donker’.

2: Marmerlook

Dit klassieke motief creëert ruimte en geeft je interieur een klassevolle uitstraling. Met ‘Marmer Carrara’ laat je het licht binnen in je woning.


3: Lederlook

Deze minder bekende variant voorziet je interieur van een echte designuitstraling. De ‘Lederen Tegel Donker’ zal zeker niet in elk interieur tot zijn volle recht komen. Maar vindt hij zijn ‘match’, dan kan je ervan op aan dat je interieur een ongeziene uitstraling zal hebben.

Gerelateerde Stories
26-10-2015
14-10-2015
19-10-2015
Top