Inspirational Trend Studio by Quick-Step tijdens de Paris Design Week - Maison & Objet

Heb je je al eens afgevraagd hoe een internationale vloerencollectie tot stand komt? Erbij stilgestaan dat een team van trendwatchers de wereld rondreist om de vloeren van morgen te ontwerpen? Tijdens de Paris Design Week van 5 tot 12 september geeft Quick-Step een unieke blik achter de schermen met een pop-upinspiratiestudio in hartje Le Marais. Ontdek zelf de foto’s, stalen, moodboards, schetsen en het uiteindelijke resultaat: de vloeren van vandaag & morgen.

Inspirational Trend Studio by Quick-Step - Paris Design Week

Intiem en persoonlijk

In de Inspirational Trend Studio van Quick-Step, een pop-uplocatie tijdens de Paris Design Week (van dezelfde organisatie als Maison & Objet), maak je op een volstrekt nieuwe manier kennis met het merk. Intiem en persoonlijk, letterlijk behind the brand. Nooit eerder liet het merk zo veel van zichzelf zien. Als een live Pinterest-board worden inspiraties, producten, materialen en vloeren samengebracht, om te laten zien hoe een collectie tot stand komt.

Unieke brand experience

Bovendien word je als bezoeker getrakteerd op een unieke brand experience: vloeren worden er getoond volgens trend, materiaal en beleving, en je loopt letterlijk door een tunnel van inspiratie en verhaal. De pop-uptrendstudio van Quick-Step vindt acht dagen lang onderdak in een 50 jaar oude galerij, waar je de ziel van het oude Parijs ziet en voelt. Vlak bij de beroemde conceptstore Merci en midden in een opkomende buurt van de lichtstad met tal van bars, restaurants en hotspots.

 

Passie voor wielrennen

Ook Quick-Step zelf zorgt voor een hipsterbar in zijn pop-up. Geïnspireerd door de liefde van het merk voor de wielersport, toont de bar hoe eigentijdse vloeren naadloos gecombineerd kunnen worden met de hipste interieuraccessoires van het moment: bikes, zadels en fietssturen. Een inspiratiepunt dat alle PVC-, parket- & laminaatproducten van het merk op een onconventionele manier presenteert. Hier ervaar je alle facetten van de Quick-Step-vloeren in alle dimensies. Kun je laminaat onderscheiden van het echte houten parket? Voel je de warmte van de luxevinylcollectie? Ontdek je de natuurlijke schakeringen en tekeningen onder de extra matte lak van het parket?

We nodigen je uit om binnen te stappen in de ziel van Quick-Step en het merk te leren kennen op een nieuwe manier. Voel, ervaar, ontmoet en sluit Quick-Step in je hart.  

Inspirational Trend Studio by Quick-Step 
During Paris Design Week – 5 -12 september 2015
ADRES: 21-23 Rue des Filles du calvaire, 75003 Paris
METRO: Oberkampf - Filles du Calvaire (20)(65)(96)
OPENINGSUREN: tijdens de Paris Design Week dagelijks 10-18 u. Cocktailavond op zaterdag 5 september.

Top