Maak van je vloer leggen een speciaal moment: onze 4 suggesties

Zelf je vloer leggen, het is een hele uitdaging. Maar het hoeft heus niet als een zware klus aan te voelen. Het kan ook het begin zijn van een mooi verhaal, waar je nog jaren goedgezind op zal terugblikken.1: Nodig vrienden uit

Je vrienden uitnodigen is de meest voor de hand liggende manier om van het werk een speciaal moment te maken. Je staat er niet alleen voor én je maakt het meteen ook gezelliger. Het voelt minder aan als een karwei en meer als een hobbyproject. Samen sta je sterk! 

2: Speel een spel met je kinderen

Een groep enthousiaste kinderen entertainen, het vraagt wat van een mens. Een makkelijke manier om voor rust te zorgen is het ‘slapende leeuwen’-spel: een spel waarbij iedereen heel stil moet blijven liggen. Wie ook maar één snorhaartje beweegt wordt wakker en valt af. Vervolgens moeten de afvallers de andere leeuwen proberen wakker te maken, zonder hen aan te raken of te kietelen. Dit spel dient vooral om rust in de kamer te brengen, zodat iedereen opnieuw rustig aan het werk kan.3: Maak een tijdscapsule

Hoe leuk en fascinerend zou het zijn voor de toekomstige eigenaar van het pand om oude kranten te vinden onder zijn vloer? Op die manier kan hij of zij een blik werpen op het verleden en ontdekken wanneer de vloer net werd geplaatst. Een leuk extraatje.

4: Voor de gevorderden: Maak een video

Tegenwoordig kan je met bijna elk fototoestel ook video’s maken. Laat de camera bijvoorbeeld heel de tijd opnemen, en speel het volledige werk daarna versneld af.

Gerelateerde Stories
17-11-2015
19-10-2015
26-11-2015
Top