Klaar voor Batibouw: ontdek als eerste onze stand!

Komend weekend schiet Batibouw opnieuw uit de startblokken. Ook tijdens deze editie stellen we je graag de nieuwste trends in laminaat-, parket- en vinylvloeren voor op onze stand. Wat je dit jaar mag verwachten van onze stand (hall 6, stand 219) kan je hier als eerste ontdekken.

Van 27 februari tot en met 6 maart verwelkomen we je graag op onze stand in hall 6, stand 219. Onze Batibouw-thuis omvat verschillende huisjes die je wegwijs maken in de nieuwste trends. Bekijk hier hoe onze collega’s al sinds vorige week druk in de weer zijn om van Batibouw een echte beleving te maken.


BLIKVANGERS

Dit jaar kan je kennismaken met de gloednieuwe ‘Livyn’ vinylcollectie. Deze nieuwe vloeren zijn niet alleen zacht en watervast, maar onderscheiden zich ook door hun uitstekende kras- en vlekbestendigheid.

Kijk zeker ook uit naar de ‘Impressive’-collectie, onze nieuwe generatie laminaatvloeren. Deze collectie heeft niet enkel een heel natuurlijke look & feel, maar is dankzij de innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’-coating ook de meest waterbestendige laminaatcollectie ooit. Perfect dus voor voor vochtige en intensief gebruikte kamers zoals badkamers, keukens, hallen …

Daarnaast kan je op onze stand ook kennismaken met de Quick-Step parketvloeren. Hier zetten we graag de nieuwe Variano- en Palazzo-vloeren met matte lak in de kijker.


DUWTJE IN DE RUG

Op Batibouw kan je niet enkel makkelijk alle collecties ontdekken, je geniet bovendien ook van onze speciale Batibouwactie op heel wat Quick-Step laminaat-, parket- en vinylvloeren. Bij aankoop van 10m² vloer naar keuze krijg je 1m² gratis. Reden genoeg om de hele woning onder handen te nemen!

Klik hier en volg de verdere opbouw van onze stand!

Gerelateerde Stories
1-2-2016
14-1-2016
Top