Breng het warme gevoel van hout in je badkamer

Ben je van plan om jouw badkamer een frisse update te geven? Een houten vloer is absoluut het overwegen waard. Laminaat of liever PVC? Bij Quick-Step kan het allemaal!

De badkamer is de plaats waar je tot rust komt en herbront. Een heel persoonlijke plaats in huis, waar comfort een belangrijke rol speelt. Daarom ontwikkelde Quick-Step met het oog op de badkamer en andere vochtige ruimtes een specifieke laminaatreeks: de Impressive (Ultra) vloeren.

Innovatief design

De Impressive Ultra-laminaatreeks is de meest waterbestendige laminaatvloer ooit, en de eerste laminaatvloer waarvan de planken en groeven behandeld zijn met een waterafstotende ‘HydroSeal’ coating. De authentieke houtnerven van de planken worden perfect doorgetrokken tot in de voegen van de vloer.

Ga je liever voor een PVC-vloer? De Quick-Step Livyn-collectie ziet er nu met zijn extra-matte afwerking en natuurlijke look nog authentieker uit. Een luxe-vloer met de uitstraling van hout; zacht en bovendien 100% waterdicht.

Om van de badkamer een gezonde omgeving te maken zorg je sowieso best voor voldoende verluchting en ventilatie.

Om van de badkamer een gezonde omgeving te maken zorg je sowieso best voor voldoende verluchting en ventilatie.

Werk af met de juiste decoratie

Een houten vloer zorgt voor een warme sfeer in de badkamer. Denk ook na over de decoratie die je gebruikt, zodat je helemaal tot rust kan komen.

Ook een warm, zomers kleurenpallet vormt een perfecte match met de badkamer. Met de juiste decoratie waan je je meteen op vakantie in de Caraïben. Sta ook even stil bij de badkamerverlichting, die een sfeer helemaal kan maken of kraken.

Ontdek meer inspirerende ideeën op ons Pinterestbord of ga meteen op zoek naar je favoriete badkamervloer.

Gerelateerde Stories
30-3-2016
Top