We Love Wood: 3x creatief met Quick-Step

In onze Quick-Step parketcollecties vind je ongetwijfeld de perfecte vloer voor jouw interieur. Maar wist je dat je Quick-Step hout ook nog op andere, creatievere manieren kan verwerken in je interieur? Wij geven je alvast inspiratie met deze 3 ideetjes!

De kleur en stijl die je kiest zullen een grote invloed hebben op je interieur. Daarom heeft Quick-Step vloeren in een bijna eindeloos aantal kleuren, stijlen en afwerkingen. Bovendien zijn parketvloeren behoorlijk krasbestendig en kunnen ze tegen een stootje. Net die eigenschappen maken de planken ook ideaal om creatiever mee aan de slag te gaan.


Als wandbekleding

Normaal gezien ga je horizontaal aan de slag met parket, maar waarom niet eens verticaal werken? Heb je een vloer die best nog een tijdje mee kan? Gebruik Quick-Step dan als unieke wandbekleding, en haal meteen toch de warme uitstraling van hout in huis. Zo creëer je een uniek interieur. Experimenteer met een volledige muur in hout, tot op een bepaalde hoogte of met een sjabloon of figuur. Zorg er wel voor dat je de planken stevig vastmaakt met lijm, schroeven of een andere techniek!
Als eilandje

Heb je wat Quick-Step planken over na het plaatsen van je vloer? Of wil je gewoon met een beperkt aantal planken aan de slag, zonder een volledig nieuwe vloer te leggen? Maak dan bovenop je bestaande vloerbekleding een eilandje in hout! De ideale afbakening van een speelzone voor je kinderen, of een gezellig warme ondergrond onder je bureau of voor de tv.


Als bureaublad

Wil je de handen nog wat meer uit de mouwen steken? Dan kan je ook echt gaan bouwen met laminaat. Maak een kader in hout of ander materiaal, vul het vlak met parketplanken en creëer zo een uniek bureaublad. Mix en match verschillende kleuren en planken zodat je bureau je persoonlijkheid en creativiteit reflecteert!

Meer inspiratie vind je op ons Pinterestbord!

Gerelateerde Stories
15-4-2016
27-5-2016
9-2-2016
Top