Laat je inspireren op Batibouw!

Quick-Step op Batibouw 2016

Bouw- of verbouwplannen? Laat je van 27 februari tot 6 maart inspireren op Batibouw, de jaarlijkse hoogmis voor huis en interieur. Kom zeker eens langs op de Quick-Step-stand in HALL 6 - STAND 219 en ontdek er allernieuwste trends in laminaat-, parket- en vinylvloeren.
Laminaat: waterbestendig & natuurlijker dan ooitEen van de vele blikvangers op de Quick-Step stand is de ‘Impressive’-collectie: een nieuwe generatie laminaatvloeren die erg natuurlijk oogt en aanvoelt. Uniek aan deze vloeren is dat de structuur en de onregelmatigheden die je in echt hout vindt, tot diep in de planken werden geperst. Door deze extra aandacht voor detail is Impressive-laminaat niet van echt te onderscheiden.

Maar er is meer: dankzij de innovatieve, waterafstotende ‘HydroSeal’-coating, zijn Impressive-vloeren bovendien de meest waterbestendige laminaatvloeren ooit gemaakt. Met Impressive haal je dus een laminaatvloer in huis die ook perfect is voor vochtige en intensief gebruikte kamers zoals badkamers, keukens, hallen,…


Parket: warm & extra matNaast laminaat, vind je op de Quick-Step-stand ook een uitgebreid aanbod aan parketvloeren. Deze authentieke houten vloeren zijn de laatste jaren aan een sterke opmars bezig. Logisch ook, want parket van Quick-Step combineert unieke voordelen zoals gemakkelijke installatie en onderhoud met de authenticiteit van echt hout. Qua design staat dit jaar vooral de extra matte afwerking in de kijker. De nieuwe Variano- en Palazzo-vloeren met matte lak zijn dan ook absoluut niet te missen.

Vinyl: zacht & renovatievriendelijkOok vinylvloeren zitten al enkele jaren fors in de lift. Ze zijn de ideale keuze voor wie graag blootsvoets of op kousenvoeten door het huis loopt. Bovendien zijn ze erg dun, en dus perfect geschikt voor renovatie – vaak kan je ze gewoon bovenop een bestaande vloer leggen. Daarnaast zijn de PVC-vloeren van Quick-Step ook erg slijtvast en 100% waterdicht. Zo wordt onderhoud een koud kunstje. Kom dus zeker eens langs om de vele mogelijkheden van de Livyn PVC-collectie te ontdekken – beschikbaar met een realistische hout- of tegellook.


Promotie Batibouw

BATIBOUWACTIE!

10M² KOPEN = 1M² GRATIS!

Profiteer nu van onze speciale Batibouwactie op een ruim aanbod aan Quick-Step laminaat-, parket- en PVC-vloeren. Bij aankoop van 10m² vloer naar keuze krijg je 1m² gratis! 

Batibouw promotie Quick-Step
Top