Marmer, helemaal terug!

Alles komt terug: wat een tijdje geleden kitsch was is nu weer helemaal hip. Zo kan je vandaag zonder aarzelen opnieuw marmer verwerken in je interieur.

 


Marmer (met mate) geeft extra stijl aan de kamer, maar is een kostbaar materiaal. Om een te hoge kostprijs te vermijden, kan je ook kiezen voor alternatieven met dezelfde feeling. Zo is er het Marmer Carrara-laminaat van Quick-Step: grote vierkante tegels die evenveel klasse uitstralen als de natuursteen zelf, maar wel met alle voordelen van een laminaatvloer. Ook behangpapier met marmermotief is een leuke optie om de kamer tot leven te brengen.


Combineer (met mate)

Marmer kan je best combineren met een neutraal kleurenpallet en natuurelementen, of in combinatie met witte of zwarte elementen. Bovendien kan je marmer ook makkelijk combineren. Kies in de keuken bijvoorbeeld voor eiken kastjes met een werkblad in marmer. Ook in de badkamer zijn er heel wat combinatiemogelijkheden. Let wel op dat je smaakvol tewerk gaat, en let op voor overdadig gebruik. Ontdek hier onze andere tips rond het gebruik van marmer in je interieur.
Top