Mix, match en maak je vloer uniek

Bijna iedereen verwerkt wel wat van zijn of haar persoonlijkheid in het interieur. Een kleuraccent, decoratie, het gebruik van materialen … Iedereen drukt graag zijn stempel op het interieur. Ga je nog een creatieve stap verder en kies je voor een gepersonaliseerde vloer? Klinkt moeilijker dan het is!De keuze voor een bepaald type vloer bepaalt meteen al de sfeer van de kamer. Hout, tegels, beton of een andere optie hebben elk hun eigenheid. Bovendien kan je ook die verschillende types onderling combineren, denk aan bijvoorbeeld een gietvloer rond de open keuken, en laminaat in het woongedeelte.

Quick-Step combinaties

Ga je voor hout, dan kan je ook verschillende houtsoorten matchen met elkaar. Het leuke aan Quick-Step is namelijk dat je alle planken makkelijk kan combineren. Enerzijds door het unieke kliksysteem, anderzijds doordat je binnen dezelfde collectie verschillende kleuren en accenten vindt. De eiken vloeren binnen de Imperio-parketcollectie vormen bijvoorbeeld een mooi kleurenpallet.

Combineer creatief

Combineer verschillende kleurtonen van hetzelfde hout weerspiegel zo jouw eigenheid in de vloer. Zo geef je je vloer een subtiele, speelse persoonlijke toets.

Of kies voor een creatief patroon en laat je helemaal gaan. Je kan aan de slag met meerdere planken- en kleurtonen uit eenzelfde collecties, of zelf nieuwe combinaties uitzoeken.

De mogelijkheden zijn eindeloos: ga willekeurig tewerk, of kies voor een verloop van donker naar lichtere kleuren. Dit kan zowel met laminaat en parket, maar ook PVC-planken lenen zich perfect om een unieke vloer te creëren. Uiteraard kan je Quick-Stepvloer laminaat, parket en PVC ook combineren met een betonnen of tegelvloer.

Top