“Fan van de natuurlijke uitstraling en warmte van hout”

Eind 2014 ruilden Kristof, Loes en zoontje Ewoud hun appartement in voor een nieuwe, moderne woning. “In onze nieuwe thuis wilden we veel licht, witte tinten en natuurlijke elementen opnemen”, vertelt Loes. “Ook qua type vloer hadden we een duidelijk beeld voor ogen: natuurlijk, warm en hout. Met de Impressive Ultra-laminaatcollectie hebben we dat beeld helemaal tot leven kunnen brengen.”

“We wilden de ideale mix tussen comfort en design realiseren”, zegt Loes. “We konden onze nieuwe thuisbasis helemaal vanaf nul opbouwen. Daardoor weerspiegelt de woning volledig ons karakter en onze smaak: landelijk, maar toch modern.”


Authenticiteit

Loes: “In eerste instantie neigden we naar parket, maar de praktische voordelen van laminaat hebben het uiteindelijk gehaald. Bovendien hebben we niets moeten inboeten aan gevoel of uitstraling.”

De Impressive Ultra-vloer ziet eruit als een echte, authentieke houten vloer en voelt ook zo aan. “Elke keer opnieuw als er vrienden of familieleden over de vloer komen, zijn ze verbaasd dat onze vloer laminaat is. Na het aanraken van de planken geloven ze het zelfs nog minder! Het warme karakter en de subtiele groeven en structuur van de vloer matchen perfect met onze stijl.”


Leefbaar

Met een peuter in huis is het niet ondenkbaar dat de vloer heel wat moet doorstaan, van knutsel- en speeltijd tot het morsen van water of andere drankjes. “De Impressive Ultra-collectie sluit helemaal aan bij onze leefwereld. De vloer is waterbestendig en supermakkelijk te onderhouden”, geeft Loes aan. “Daarom kozen we er ook voor om zowel boven als beneden zoveel mogelijk de vloer door te trekken. De ideale oplossing voor ons, waar we nog elke dag gelukkig van worden!”

Gerelateerde Stories

13-5-2016

Van strak huis tot gezellige thuis bij Niki Terpstra

27-4-2016

Even binnenkijken: laminaat met ruwe houtlook in industriële loft

14-1-2016

3 projecten om het jaar goed in te zetten

Top