Million Dollar Makeovers gebruikt Quick-Step�s Variano-parket op trendy accentmuur

Accentmuren zijn een ware rage in Australië en tot ver daarbuiten. In een recent renovatieproject koos Sasha deBretton, CEO van Million Dollar Makeovers, resoluut voor de Variano-collectie van Quick-Step. Ze gebruikte deze niet alleen als stijlvolle parketvloer, maar trok ze ook door op een modieuze accentwand.

Quick-Step Variano Parquet as a trendy feature wall

Accentmuren

Een accentmuur is een recente trend in interieurdesign. Door een wand te accentueren, met een opvallend kleur of in het oog springende materialen, wordt extra stijl en diepte aan een ruimte meegegeven. In dit specifiek project kleedden de ontwerpers naast de vloer ook de achterwand van een slaapkamer aan met de parketplanken van Quick-Step’s Variano-collectie.

Variano

De Variano-lijn van Quick-Step is een innovatieve, meerlagige parketvloer. De Variano-vloeren bestaan uit een combinatie van vele kleine stukjes kwalitatief hardhout, die samen voor een vintage design met een klassieke, teruggewonnen look zorgen. Zaagsneden en verweerde randen voegen extra charme toe aan de vloeren of – in dit geval – accentmuren. Benieuwd hoe een Variano-parketvloer er in jouw interieur uit zou zien? Ontdek het zelf met onze FloorFinder!

Over Million Dollar Makeovers

Million Dollar Makeovers is een Australisch bedrijf dat zich toelegt op totale huisrenovaties, van $100.000 tot $2 miljoen. Je kan bij hen terecht voor een totaalpakket, inclusief concepten, ontwerpen en plannen, maar ook aankleding en afwerking. Aan het hoofd van het bedrijf staat Sasha deBretton. Deze flamboyante dame is naast een topontwerpster ook een bekend tv-figuur in Australië. Ontdek meer op www.milliondollarmakeovers.com.au.

Top