Uniclic Multifit technologie voor parket - voor een snelle en makkelijke plaatsing

Zelf doen of laten doen: dankzij het Uniclic Multifit-systeem is de plaatsing altijd snel en makkelijk. In tegenstelling tot de meeste andere klikprofielen of traditionele tand- en groefprofielen, kun je je samengestelde houten vloer met een 'klik' en in alle omstandigheden plaatsen.

 

Het gaat echt snel

Het Uniclic Multifit-systeem is zo ontworpen dat je lange planken sneller en makkelijker dan ooit kunt plaatsen. Professionele plaatsers zeggen dat je Quick-Step houten vloeren tot 30% sneller kunt plaatsen dan een houten vloer met traditionele plaatsingsmethoden. Bovendien heeft de vloer al een beschermende laag gekregen, zodat je hem niet meer in de was moet zetten of oliën... Wanneer je vloer geplaatst is, hoef je niet te wachten: je kunt er op lopen en meteen met de inrichting van je woning beginnen.

Het is echt makkelijk

Klik de planken gewoon samen op de manier die jij het handigst vindt. Je kunt de panelen onmogelijk beschadigen. Zelfs als je de planken later opnieuw wilt plaatsen, kun je ze met het Uniclic Multifit-systeem zo nodig gemakkelijk losmaken en opnieuw plaatsen.

Links- of rechtshandig? Geeft niet

Je kunt in om het even welke hoek van de kamer je vloer beginnen plaatsen, het lukt altijd. Je kiest de richting waarin je werkt: van links naar rechts of omgekeerd. Uniclic Multifit is geschikt voor zowel links- als rechtshandige mensen.

Het is naadloos

Met Uniclic Multifit zijn open naden bijna uitgesloten. Dat helpt om je parket schoon te houden, want vuil heeft praktisch geen kans om tussen de naden te geraken.

Het is perfect egaal

Omdat de tand perfect aansluit bij de groef, krijgen de panelen geen ruimte voor speling. Zo krijg je een vloer zonder hoogteverschillen, en dus zonder slijtage op de randen.

Het verhuist met je mee

Je verhuist? Geen probleem. Als je de vloer 'zwevend' hebt geplaatst, kun je hem makkelijk demonteren en ergens anders opnieuw plaatsen. Het in en uit elkaar klikken van de planken is kinderspel. En na de nieuwe plaatsing is je vloer nog net zo duurzaam als eerst. Je voelt je meteen thuis.

Het werkt echt overal

Met Uniclic Multifit kun je de samengestelde houten vloer overal plaatsen, met drie verschillende methoden:

Methode 1: schuif en klik

Klik het paneel aan de lange kant, schuif de plank naar de korte kant en druk neer. De ideale methode om snel een grote oppervlakte te plaatsen.

Methode 2: wentel en klik

Klik de panelen aan de lange en de korte kant. De ideale methode om de eerste rij planken te plaatsen.

Methode 3: horizontaal invoegen

In tegenstelling tot veel andere merken kun je de houten vloeren van Quick-Step ook horizontaal in elkaar voegen. Dat is erg handig om de laatste rij planken te plaatsen, of op plekken waar wentelen moeilijk of zelfs onmogelijk is (bijvoorbeeld onder deurlijsten of verwarmingselementen).

De video bekijken

Zie zelf hoe gemakkelijk je een Quick-Step parketvloer kunt plaatsen in deze installatievideo.

Top