4 voordelen van vooraf bewerkte parketvloeren


Ben je van plan om een vooraf bewerkte parketvloer aan te schaffen? Uitstekend idee! Een vooraf bewerkte vloer heeft heel wat voordelen in petto. De vier belangrijkste op een rij.


1. Optimale bescherming tegen slijtage

De vooraf bewerkte parketvloeren van Quick-Step zijn volledig bestand tegen slijtage. Hoe? Dankzij zeven beschermlagen UV-uitgeharde lak op waterbasis of twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is immers prioritair bij Quick-Step! Daarom krijg je tot een leven lang garantie.

2. Een authentieke houten look

Afwerkingslagen die tijdens de productie worden toegevoegd, zijn vaak erg transparant, waardoor je de natuurlijke textuur van het hout goed kan zien. Zo krijgt je de look en feel van een hardhouten parketvloer. Waar wacht je nog op?


Ontdek alle parketvloeren >Advantages of prefinished hardwood flooring3. Eenvoudige installatie

Kies je een vooraf bewerkte vloer, dan zeg je meteen vaarwel tegen al het gedoe met zandstralen en andere vloerbehandelingen na de installatie van je vloer. Kortom: geen stof in de kamer en geen verloren gelopen vuil of haartjes in de afwerklaag. Bovendien is je vooraf bewerkte vloer meteen gebruiksklaar. En je hoeft geen doe-het-zelfexpert te zijn om de vloer te plaatsen.

 

4. Makkelijk te onderhouden

Dankzij de beschermende afwerklagen is je vooraf bewerkte parketvloer een pak duurzamer. Het vloeroppervlak is mooi afgeschermd en daardoor makkelijker te onderhouden. En op die manier is je vloer ook uitstekend beschermd tegen vlekken, vocht en verkleuring.


Advantages of prefinished hardwood flooring

Gerelateerde Stories
17-11-2016
8-2-2017
Top