Transformeer je interieur met Livyn luxevinyl van Quick-Step

Toen Ruben Deschamps in zijn nieuwe woning introk, besloot hij zijn woonkamer een make-over te geven. Ontdek zelf hoe hij een vleugje ‘Livyn’ aan zijn living toevoegde.

Slim renoveren

Een nieuwe woonst brengt vaak heel wat renovatiewerk met zich mee. “Met Livyn luxevinyl van Quick-Step was de renovatie van onze woonkamer een eitje”, legt Ruben uit. “We konden onze nieuwe PVC-vloer simpelweg bovenop de bestaande tegelvloer leggen. Dat bespaarde ons heel wat uitbreekwerk.”

Geschikt voor elk gezin

inyl is de ideale vloerbekleding voor een gezinswoning. Krijg je je kinderen niet zover hun schoenen uit te trekken binnenshuis? Je vloer helpt je wel een handje! “Van zodra we onze woonkamer binnenstappen, kunnen we gewoon niet weerstaan aan het warme gevoel van PVC onder onze blote voeten”, vertelt Ruben. “Onze dochters spelen graag op het zachte vloeroppervlak en bovendien blijkt PVC ook nog eens gemakkelijk schoon te maken.”

Van kil naar knus

Ruben ruilde zijn witte tegelvloer voor een vinylvloer van Quick-Step en veranderde zo de hele look van zijn woonkamer. “Onze living onderging een prachtige metamorfose”, vertelt hij. “Naast de warme PVC-vloer, kozen we er ook voor om onze muren en kasten in heldere kleuren af te werken. Nu ziet de kamer er gezellig en knus uit; precies wat we wilden!”

Voor

Na

 Quick-Step Livyn living room Before Quick-Step Livyn living room After

Top