Quick-Step laminaatvloeren: een betoverend ontwerp

De laminaatvloerbekleding van Quick-Step laat zich opmerken door haar hoge kwaliteit en gebruiksgemak, maar wat meteen in het oog springt is hoe verbluffend mooi ze eruitziet. Het geheim hierachter? Een grenzeloos perfectionisme op het gebied van design en een scherp oog voor detail. Dat is de ingesteldheid die de ontwerpers bij Quick-Step ertoe drijft om jaar na jaar adembenemende en inspirerende collecties vloerbekleding af te leveren. Dit alles zodat jouw droominterieur werkelijkheid kan worden.

Vandaag trending, morgen een klassieker

De ontwerpers bij Quick-Step halen hun inspiratie uit allerlei bronnen: van vernieuwende architectuur en trends in mode en interieurontwerp tot de nieuwste blogs, de hipste steden en opmerkelijk aanstormend artistiek talent. Ze houden nieuwe, opkomende materialen en het meest recente modepalet nauwlettend in het oog.

Zo spotten ze trends lang voordat deze mainstream worden en onderscheiden ze hypes van tijdloosheid en modegrillen van weldoordachte concepten. Op die manier zijn de laminaatvloeren van Quick-Step niet alleen trendy vandaag, maar worden ze morgen als klassiekers beschouwd.

Passie voor detail

Stap voor stap bedenken de ontwerpers nieuwe en unieke vloeren met innovatieve en spannende combinaties van structuren en materialen, kleuren en houtdessins. De rode draad doorheen dit proces? Een oog voor detail: dit gaat van het vinden van de perfecte plankstructuur en het geschikte formaat tot het nauwgezet nastreven van een evenwicht in de kleuren en voegen.

Impressive, die toewijding aan natuurlijkheid

De niet-aflatende toewijding van Quick-Step aan design blijkt zelfs uit de kleinste details. Neem bijvoorbeeld de Impressive en Impressive Ultra laminaatreeksen: de vernieuwende voegtechnologie zorgt ervoor dat de kleur en structuur van de planken perfect overloopt aan de randen. Dat geeft een nooit eerder gezien niveau van realisme.

Bovendien heeft elk ontwerp zijn eigen unieke voeg, die aangepast is aan het karakter van de plank. Om een extra vleugje authenticiteit toe te voegen, zijn de voegen voorzien van minuscule barsten.

Top