Een oprechte passie voor design

Als je een warm en authentiek interieur in je huis wil, dan is de natuurlijke charme van echt hout ongetwijfeld de juiste keuze. Quick-Step creëert op basis van de nieuwste trends in mode, architectuur en interieurontwerp houten vloerbekleding die past binnen elke stijl. Het basisbeginsel? Een oprechte passie voor design.

De klassiekers van morgen ontwerpen

Elke houtsoort en ieder oppervlakte-effect en dessin in de collectie houten vloeren van Quick-Step vindt zijn oorsprong in diverse inspiratiebronnen: innovatieve architectuur, interieurontwerp en modetrends, de nieuwste blogs, de hipste steden en opkomende artiesten. Zo kan ons team van ontwerpers nieuwe trends opmerken voordat ze doorbreken en hype van tijdloosheid onderscheiden. Op die manier is je hardhouten Quick-Step vloer morgen nog even modieus als vandaag.

Een passie voor details

Van perfect geselecteerde plankstructuren en -formaten tot voorzichtig gebalanceerde kleuren en voegen: de houten vloeren van Quick-Step zijn echt een categorie apart als het op de nauwgezette aandacht voor details aankomt. Ons team van ontwerpers is vastberaden om je droomvloer te vervaardigen en neemt elke kleine stap in het proces met evenveel zorg en aandacht.

Variano: vloeren met een oog voor verfijning

Dankzij de samengestelde eiken planken kunnen Quick-Step Variano vloeren uitpakken met het volkomen unieke uitzicht van een gerenoveerde vloer uit teruggewonnen hout. Het geheim zit in de details: verweerde randen, gebarsten noten, zaagsnedes en kleurvariaties dragen allemaal bij aan het authentieke karakter van de vloer.

Top