Quick-Step parket: kwaliteit voor levenslang plezier

Bij Quick-Step willen we dat je zo lang als je wilt van je vloer kunt genieten. Daarom bundelen we all onze know-how en energie om een ongeëvenaard kwaliteitsniveau af te leveren. De levenslange garantie voor residentieel gebruik die we bij elke houten Quick-Step vloer aanbieden, geeft blijk van onze toewijding. Benieuwd hoe we je dit aanbod kunnen doen? Ontdek het hier.

Elke laag telt

Houten vloerbekleding van Quick-Step bestaat uit verschillende lagen hout die perfect op elkaar afgestemd zijn. Daardoor zijn ze beter bestand tegen schommelingen in temperatuur en vochtigheid, twee van de ergste vijanden van hout. Bovendien zorgt Quick-Step ervoor dat de grondstoffen met de grootste zorg geselecteerd worden en dat het vochtgehalte tijdens de productie nauwlettend in het oog wordt gehouden. Het resultaat? Houten vloeren met optimale stabiliteit en duurzaamheid: dat garanderen we! 

Eerst de afwerking

De passie van Quick-Step voor hout zie je niet alleen in de authentieke textuur van onze houten vloeren; ze is merkbaar tot in de allerkleinste afwerkingsdetails: 

  • Onze geverniste houten vloeren zijn niet behandeld met één, maar wel zeven lagen uv-geharde vernis op waterbasis. 
  • Onze geoliede houten vloeren zijn afgewerkt met twee lagen hoogwaardige olie, wat een extra mat en vooral authentiek uitzicht oplevert dat de tand des tijds zal doorstaan. Als je ze af en toe wat eenvoudig onderhoud geeft, natuurlijk!

Uniclic Multifit, een robuust systeem

Het leggen van een Quick-Step vloer gaat snel en eenvoudig dankzij het gepatenteerde (en wereldberoemde) Uniclic Multifit kliksysteem. Bovendien is dit plaatsingssysteem veel sterker en duurzamer dan alternatieve systemen op de markt.

Maximaal plezier, minimaal onderhoud

De nieuwe, waterafstotende Protect+ -technologie voorkomt dat er vocht in het hout dringt en de voegen vervuilt. Zo blijft de overgang tussen de planken er als nieuw uitzien. Dankzij de unieke combinatie van deze eigenschappen en de authentieke vloerontwerpen geniet je jarenlang van schoonheid en kwaliteit zonder zorgen.

Ontdek meer >

Top