Quick-Step PVC-vloeren: ideaal voor renovatie

Het huis van je dromen creëren door iemand anders zijn dromen te renoveren? Of is het gewoon tijd om je vloer te vernieuwen? PVC is jouw go-to vloer. Zelfs wanneer je een volle kom tomatensoep op deze vloer laat vallen, blijft er geen deuk of vlek achter. En door de sterke, resistente toplaag blijft het natuurlijke dessin van je nieuwe vloer ook in de toekomst behouden.

Waarom een PVC-vloer perfect is voor renovaties

Een vinyl vloer is ideaal voor een renovatie

Geschikt voor elk type ondervloer

Of je nu te maken hebt met een geëgaliseerde of (zeer) onregelmatige ondervloer, er is altijd een vinylvloer die aan je behoeften voldoet.
Een vinyl vloer is ideaal voor een renovatie

Uitzonderlijk dun

Neem een van onze PVC-vloerplanken vast en je weet meteen waarom ze zo gemakkelijk te hanteren en te plaatsen zijn. Ze zijn gewoon uitzonderlijk dun!
Een vinyl vloer is ideaal voor een renovatie

Eenvoudige plaatsing

Of je nu kiest voor een klik- of lijmplaatsing, je nieuwe Livyn-vloer zal je huis in een mum van tijd opfleuren.
Rigid: de juiste keuze voor renovaties

Rigid: de juiste keuze voor renovaties

Met de Rigid vinylvloeren van Quick-Step kan je met elk type ondergrond werken zonder dat je die moet voorbereiden. Dit is uiterst handig als je aan het renoveren bent.

Wij begeleiden je naar de perfecte vloer

Dessins voor vinyl vloeren

Vind je favoriete vloer

Levendige kleuren, gedistingeerde patronen, edgy structuren, minutieuze details... Onze luxevinylvloeren zijn er in een breed scala aan dessins. Met de natuur als belangrijkste inspiratiebron is er ongetwijfeld een vloer die past bij jouw smaak, kamer of project.

Laat je inspireren door de Quick-Step FloorExplorer

Laat je inspireren

Het kiezen van een vloer is niet eenvoudig. Maar met de FloorExplorer is het wel gemakkelijk: in slechts drie eenvoudige stappen geven we je een overzicht van de vloerdessins die bij jouw interieursmaak en persoonlijkheid passen.