Quick-Step PVC-vloeren: focus op kwaliteit

Quick-Step PVC-vloeren zijn meer dan alleen maar mooie en comfortabele vloeren: ze zijn het resultaat van tientallen jaren onderzoek en expertise om vloeren te creëren die de tand des tijds doorstaan. Ontdek hoe wij ervoor zorgen dat jouw PVC-vloer de drukte van het dagelijkse leven aan kan, dag in en dag uit, voor de komende jaren.

Kwaliteit boven

Vlekkenbestendige vinyl vloeren

Vlekkenbestendigheid van wereldklasse

De toplaag van je Quick-Step PVC-vloer is voorzien van onze revolutionaire Stain Guard technologie, de beste vlekkenbestendigheidstechnologie in haar soort. Ze houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans.
Krasbestendige vinyl vloeren

Superieure krasbestendigheid

De PVC-vloeren van Quick-Step zijn ook voorzien van Scratch Guard. Deze innovatieve technologie beschermt je nieuwe vloer tegen krassen beter dan enig ander vergelijkbaar product op de markt.
Watervaste vinyl vloeren

100 % watervast

De waterafstotende technologie gecombineerd met het gepatenteerde Uniclic-kliksysteem voorkomen dat water je vloer beschadigt. Dit maakt PVC-vloeren niet alleen gemakkelijk schoon te maken, maar ook een geschikte vloerkeuze voor elke kamer in huis: van je huiskamer tot je badkamer of keuken.

Wij begeleiden je naar de perfecte vloer

Dessins voor vinyl vloeren

Vind je favoriete vloer

Levendige kleuren, gedistingeerde patronen, edgy structuren, minutieuze details... Onze luxevinylvloeren zijn er in een breed scala aan dessins. Met de natuur als belangrijkste inspiratiebron is er ongetwijfeld een vloer die past bij jouw smaak, kamer of project.

Laat je inspireren door de Quick-Step FloorExplorer

Laat je inspireren

Het kiezen van een vloer is niet eenvoudig. Maar met de FloorExplorer is het wel gemakkelijk: in slechts drie eenvoudige stappen geven we jou een overzicht van de vloerdessins die bij jouw interieursmaak en persoonlijkheid passen.