Quick-Step: een passie voor wielrennen sinds 1999

Quick-Step Floors Pro cycling team

Quick-Step heeft een passie voor hoogwaardige vloeren … en wielrennen. Al 20 jaar zijn wij een actieve sponsor van een professionele wielerploeg die verschillende generaties wielerkampioenen heeft voortgebracht.

Een geschiedenis van uitmuntendheid

De liefde tussen Quick-Step en het wielrennen begon in 1999, toen de vloerafdeling van de UNILIN Group medesponsor werd van de wielerploeg Mapei-Quick-Step. Sindsdien staat het merk voor veel wielerliefhebbers synoniem met het team dat — door de jaren heen in verschillende vormen — zijn naam draagt: Mapei-Quick-Step, Quick-Step Davitamon, Quick-Step-Innergetic, Omega Pharma-Quick-Step, Etixx-Quick-Step en recenter Quick-Step Floors.

Bijdragen tot internationale merkbekendheid

De sponsorovereenkomst wordt elke twee jaar vernieuwd. Waarom doen we dit? Omdat het een stevige bijdrage is aan de doelstellingen van het bedrijf: onze merkbekendheid op internationaal niveau vergroten en de kwalitatieve reputatie van Quick-Step onderbouwen. 

Wederzijds voordelig partnership

Zowel het wielerteam als het vloermerk delen enkele kernwaarden als innovatie, design en kwaliteit. Samen hebben Quick-Step en het talentvolle team enkele van de meest glorierijke bladzijden van de wielergeschiedenis geschreven, en dat gaan ze ook in de toekomst nog doen. Kortom, dit wederzijds voordelige partnership kan gerust een van de meest vruchtvolle samenwerkingen in de wereld van het professionele wielrennen genoemd worden.

 

Volg het team online

www.quickstepfloorscycling.com

Top