Go to content Go to search

Laminaatvloeren

De ultieme combinatie van schoonheid en performantie

Quick-Step laminaat: adembenemende designvloeren

Vaak wordt de zogenaamde 'vijfde wand' in een kamer over het hoofd gezien. Als je het echter goed aanpakt, kan deze wand je woning nochtans omtoveren tot een goed ontworpen meesterstuk. En een goede aanpak is precies waar Quick-Step voor staat. Onze interne ontwerpers hebben voor hout- en steendessins gezorgd die net echt lijken. Ons doel? Jouw huis omtoveren tot een echte droomwoning.

Waarom kiezen voor een laminaatvloer?

 • Natuurlijke schoonheid tot in de kleinste details

  Onze levensechte hout- en steendessins zien er uitermate realistisch uit. Elke laminaatvloer vertelt een eigen verhaal. Om een extra vleugje authenticiteit toe te voegen, zijn de voegen zelfs voorzien van minuscule barsten.
  Onze levensechte hout- en steendessins zien er uitermate realistisch uit. Elke laminaatvloer  vertelt een eigen verhaal. Om een extra vleugje authenticiteit toe te voegen, zijn de voegen zelfs voorzien van minuscule barsten.
 • Brede waaier aan prachtige patronen en kleuren

  Onze ontwerpers kijken altijd uit naar vernieuwende en boeiende combinaties. Van het vinden van de perfecte plankstructuur tot een zorgvuldig evenwicht tussen kleur en voeg: onze collecties staan garant voor prachtige laminaatvloeren met voor ieder wat wils.
  Onze ontwerpers kijken altijd uit naar vernieuwende en boeiende combinaties. Van het vinden van de perfecte plankstructuur tot een zorgvuldig evenwicht tussen kleur en voeg: onze collecties staan garant voor prachtige laminaatvloeren met voor ieder wat wils.
 • Vandaag trending, morgen een klassieker

  Van interieurontwerp en architectuur tot mode en kunst: als je weet waar te kijken, vind je overal inspiratie. Net daarom zijn onze designers zo goed in het creëren van echt tijdloze, toekomstbestendige laminaatvloeren.
  Van interieurontwerp en architectuur tot mode en kunst: als je weet waar te kijken, vind je overal inspiratie. Net daarom zijn onze designers zo goed in het creëren van echt tijdloze, toekomstbestendige laminaatvloeren.

Quick-Step vloeren:
waar design en prestaties naadloos samengaan

Het Quick-Step laminaat wordt van A tot Z ontworpen door ons gespecialiseerde team van interne ontwerpers. Ze laten zich inspireren door actuele designtrends om veelzijdige vloeren te bedenken die vandaag trendy ogen en morgen tot de klassiekers behoren. Zij blijven onvermoeibaar verdergaan en kopen alleen originele materialen aan om ervoor te zorgen dat elke plank 100% authentiek oogt en ook zo aanvoelt, met de kleur en structuur van echt hout. Met onze eigen innovatieve technologie kunnen we effectief en efficiënt sterk, duurzaam laminaat produceren: vloeren voor het leven die eenvoudig te plaatsen en te onderhouden zijn, en die er langer prachtig blijven uitzien.

De laatste trends

Stijl betekent alles voor jou. Dat snappen we.
Daarom breiden we onze collectie voortdurend uit met nieuwe vloeren
en volgen we de nieuwste trends in kleuren en patronen voor onze dessins.
Ontdek er drie van.

Soft luxe: minimalisme is de nieuwe luxe

Thuis is de plek waar je de drukte van het dagelijkse leven ontvlucht. Een plaats van rust en ontspanning. Deze zoektocht naar rust wordt weerspiegeld in de minimalistische Japandi-interieurstijl en zijn kenmerkende witte tinten. Dan hebben we het niet over koud, strak of saai wit: het is een samenspel van tinten, texturen en glansniveaus. Want wit kan ook warm aanvoelen!

Als je nog meer warmte wil toevoegen, kies je het best voor beige, poederachtige en zanderige kleuren. Waarom niet eens kiezen voor zachtgrijs, zoals Ceppo di Gré, gepolijst beton of grijs marmer? Ze bieden eindeloze combinatiemogelijkheden en een moeiteloos vleugje luxe.

Ontdek onze Soft luxe-laminaatvloeren

#Loading#

Nature play: perfect imperfect

De vrije natuur brengt onze geest en ziel tot rust. Dus waarom halen we de natuur niet naar binnen? Natuurlijke materialen of afvalmaterialen recycleren is een geweldige manier om dat te doen. We herontdekken producten door materialen te gebruiken die de natuur ons geschonken heeft, zoals bloemen. Dat is niet alleen duurzaam, maar is ook een unieke manier om de speelse creativiteit van de wilde natuur te vatten.

Onszelf omringen met de natuur betekent ook de imperfecties en authenticiteit ervan aanvaarden. Laat de natuur tot haar recht komen door te kiezen voor natuurlijke patronen, materialen en kleuren die je kan personaliseren: denk aan chevron- of visgraatpatronen, roestbruin hout en botanische patronen.

Ontdek onze natuurlijke laminaatvloeren

#Loading#

Dark play: licht in het duister

Mensen voelden zich altijd al aangetrokken tot een vleugje duisternis in design. Wabi-sabi gebruikt ruw en onvolmaakt beton om een gevoel van rust en vrede te creëren. Ook shou sugi ban verbrand hout, een natuurlijke manier om hout te beschermen zonder chemicaliën te gebruiken, kent een heropleving.

Duisternis kan geruststellend zijn, net zoals een oude vriend. Het geeft je zin om je in een zacht deken te hullen met een warme kop thee en een goed boek. Klinkt goed, niet? Zorg er echter voor dat je ook wat kleur en licht toevoegt aan je donkere canvas om je ruimte wat op te fleuren.

Ontdek onze donkere laminaatvloeren

#Loading#