PVC-vloeren & luxevinyltegels

Verfraai je huis met de naturelle uitstraling en karakteristieke warmte van Quick-Step PVC-vloeren. Kies uit een breed assortiment PVC-vloeren die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Ze zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.

3 redenen om te kiezen voor een Quick-Step PVC-vloer

Kwalitatieve vinyl vloeren

Schoonheid gemaakt om lang mee te gaan

Alle Quick-Step PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.

Vinyl vloeren zijn fijn om op te lopen

Fijn om op te lopen

Stappen op een Quick-Step PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.

makkelijk te installeren

Ideaal voor renovaties

Aan het renoveren? Quick-Step PVC-vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem).

Plaats Quick-Step PVC-vloeren op je muren

Wist je dat je Quick-Step's Glue+ PVC-vloeren ook op je muren kunt plaaten? Dit betekent dat je een volledige ruime met hetzelfde patroon of dessin kunt bekleden, zelfs in de douche.

Ontdek meer

Alles wat je nodig hebt voor een stijlvolle afwerking

Je perfecte vloer gevonden? Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en te starten met je vloerproject. Deze tools zorgen ervoor dat alles soepel verloopt, van plaatsing en afwerking tot onderhoud.

Eenvoudig te plaatsen vinyl vloeren

Snelle en eenvoudige plaatsing

Quick-Step vloeren staan alom bekend om hun eenvoudige plaatsing. Onze PVC-vloeren zijn hier geen uitzondering op. Of je nu kiest voor een zwevende of een gelijmde plaatsing, je nieuwe vloer is in een oogwenk klaar.

Voeg de perfecte finishing touch toe aan je vinyl vloer

Voeg de perfecte finishing touch toe

Krijg een vlekkeloos en vloeiend resultaat door te kiezen uit een volledig assortiment bijpassende plinten en profielen voor je nieuwe vloer.

Zorgeloos onderhoud met vinyl vloeren

Zorgeloos onderhoud

Je vloer net zo schoon en mooi houden als op die eerste dag is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kies uit een reeks accessoires om uw 'vijfde wand' ongerept en nieuw te houden.

Top