Go to content Go to search
Dark oak flooring in the living room

Woonkamervloeren

De perfecte vloer voor je woonkamer

Schop je schoenen uit, laat je gezellig op de sofa zakken en relax terwijl de rest van het huis gonst van bedrijvigheid. Je woonkamer is waar ontspanning en activiteit elkaar ontmoeten. Dit is een kamer te zitten en knus met een kussen te rusten, maar ook om te spelen en van de bank naar de sofa te springen. Daarom spreekt het voor zich dat er een vloer nodig is die alle aspecten van je gezinsleven aankan.

Warme en duurzame vloeren floors

Daarom is er één groot criterium waaraan je woonkamervloer moet voldoen: hij moet even multifunctioneel zijn als je woonkamer zelf. Zoek naar een vloer die even warm en zacht aanvoelt als hij eruitziet, zonder dat hij daarom minder duurzaam is. Een vloer die je woonkamer echt tot leven brengt.Waarom je zal houden van Quick-Step in je woonkamer

Quick-Step parquet floor for the living room

Een vloer voor iedereen

Het typische woonkamertafereel is aan een comeback bezig: gezinnen gaan opnieuw samen rond de televisie zitten, en ze brengen gewoon hun tablets en smartphones mee. Ben je zeker dat iedereen van je woonkamervloer houdt, van je tienerdochter tot je driftige dreumes? Onmogelijk, denk je? Niet met de laminaat- of PVC-oplossingen van Quick-Step! Met zoveel keuze uit aantrekkelijke houtdessins, warme kleuren en talloze afwerkingen, texturen, voegen en groeven, kan het vinden van de perfecte woonkamervloer voor jouw gezin onmogelijk mislukken.

Quick-Step laminate floor for the dining room

Ga voor het totaalpakket

Om de meest knusse en tegelijk meest levendige leefruimte te creëren heb je niet alleen de perfecte vloer nodig. Je wilt ook alles in dezelfde stijl afwerken. Daarom hoort bij elke Quick-Step vloer een assortiment passende accessoires, van plinten tot profielen, en de juiste ondervloer voor maximaal comfort.

Quick-Step vinyl floor in the living room

Snel en makkelijk schoonmaken

Voordat je met een gerust gemoed kunt chillaxen na alweer een hectische dag met het gezin, kan het soms nodig zijn eerst even de woonkamer schoon te maken. Gelukkig heb je met Quick-Step vloeren in een mum van tijd een kraaknette oase van rust. Sommige van onze vloeren hebben immers afgedichte vloeroppervlakken of antistatische voegen waardoor stof zich niet aan de vloer vasthecht. Zo zijn ze perfect voor snelle poetsbeurten, waardoor jij het maximum uit je relaxatietijd kunt halen.

Quick-Step floor in the dining room

Hoera voor warme voeten

Je hebt je net voor de televisie genesteld, maar bent de afstandsbediening vergeten. Opstaan is één ding. Maar bij de gedachte om met je blote voeten die ijzige vloer aan te raken zinkt de moed je al in de schoenen. Quick-Step vloeren zijn echter niet alleen extreem zacht om aan te raken. Met de juiste ondervloer kun je ze ook nog eens combineren met vloerverwarming. Zo behoren koude voeten definitief tot het verleden!

Quick-Step floor in dining room

Nog jaren en jaren

Quick-Step biedt vloerbekleding in laminaat, vinyl of hardhout aan die nog jarenlang opgewassen is tegen jouw gezinsleven. Opdat jij zorgeloos kunt relaxen op je knusse sofa of gezellige bank geeft Quick-Step je garantie van 20 jaar tot levenslang op alle woonkamervloeren.

Ontdek alle woonkamervloeren

Alpha Vinyl tiles in the living room

Laminaat of vinyl: wat is de beste keuze?

Gezellig, uitnodigend en authentiek zijn de gebruikelijke kenmerken waar mensen naar op zoek zijn in deze gemeenschappelijke ontspanningskamer. Omdat de woonkamer een plaats is om tot rust te komen en gezellig te kletsen is de sfeer hier over het algemeen een topprioriteit. Het is echter moeilijk om die ideale kruising van ontspanning en stimulatie te vinden wat betreft de inrichting. Tapijt lijkt een goede manier om die sfeer te bereiken en de kosten te drukken, maar het trekt vuil en stof aan en is moeilijk om proper te houden.

De beste keuze

Waarom?

  • Springt in het oog: prachtig en stijlvol
  • Duurzaam: garantie van 20 jaar tot levenslang
  • Tijdbesparend: eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Uitnodigend: zachter en gemoedelijker dan steen of keramiek
  • Zorgeloos: vangt geen stof of vuil

Laat je inspireren

Quick-Step-vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt toepassen. En dankzij het uitgebreide assortiment aan dessins en stijlen – van klassiek tot trendy – is er zeker en vast een Quick-Step-vloer verkrijgbaar voor elke kamer in je huis.

Vind de beste woonkamervloer: