Go to content Go to search
Pvc planken

Pvc planken

Waarom kiezen voor pvc planken?

Breng je huis tot leven met onze meest natuurlijk ogende pvc planken tot nu toe. Authentiek mooie kleuren en diepe oppervlaktestructuren worden gecombineerd met hoogwaardige techniek - voor prachtige vloeren die comfortabel, stil en 100% waterdicht zijn. Je kunt ze nauwelijks onderscheiden van echt hout.

Pvc planken – geïnspireerd door de natuur

Maak contact met de natuurlijke wereld en breng harmonie in je huis met onze pvc planken. Onze Belgische ontwerpers gaan zorgvuldig op zoek naar de perfecte originele stukken hout om hun ontwerpen mee te inspireren. Het resultaat? Elke plank is zo realistisch dat je wel twee keer moet kijken. Authentieke kleuren en diepe oppervlaktetexturen, waaronder suggestieve knoesten, scheuren en kleine barsten, zorgen samen voor een prachtig effect dat je zowel kunt voelen als zien.

Kantoor aan huis met bruine pvc planken

Effectieve geluidsisolatie

Wie wil er nu niet ontspannen in een rustig, stil huis? Onze pvc planken zijn het antwoord. Met hun nauwkeurig ontworpen meerdere lagen bieden ze een betere geluidsisolatie dan traditionele vloeren. Zo kun je optimaal van het leven genieten zonder je zorgen te maken over lawaai.

Ontdek alle pvc planken

Badkamer met natuurlijke pvc planken

100% waterdichte pvc planken

Ongelukjes gebeuren. We weten dat er drankjes worden gemorst en water wordt gespat. Met 100% waterdichte pvc planken hoef je je geen zorgen te maken. Ons waterdichte kliksysteem sluit de naden volledig af en onze Hydroseal-technologie zorgt voor een waterafstotend oppervlak. Geen opstaande randen, opgezwollen planken of schade aan je ondervloer. Je kunt deze prachtige vloer overal in huis gebruiken, zelfs in de badkamer.

Pvc planken met ondervloer eraan vast

Omdat de hoogwaardige ondervloer al aan onze pvc planken is bevestigd, hoef je geen extra ondervloer te kopen en aan te brengen - waardoor de installatie nog sneller en gemakkelijker gaat. Bovendien verbetert de ondervloer de vlek-, kras- en stootbestendigheid, voegt hij comfort onder de voeten toe en helpt hij het geluid in nabijgelegen kamers te verminderen.

Keuken met grijze pvc planken

Ontdek alle pvc planken