PVC FLEX PLANKEN & TEGELS

PVC Flex: vloeren voor maximaal comfort

Warm, zacht en stil: PVC Flex vloeren zijn echt fijn om op te lopen. De planken zijn eenvoudig te plaatsen en de Stain and Scratch Guard technologieën bieden ultieme bescherming voor langdurig plezier.

Zacht & stil

Warme voeten vanaf het moment dat je wakker wordt en een zacht gevoel wanneer je 's avonds je schoenen na het werk uittrekt. Onze PVC Flex vloeren zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook uiterst comfortabel ook uiterst comfortabel - voor je voeten, maar ook voor je oren, dankzij hun geluiddempende eigenschappen.

VinylFlex is zacht en stil
vinylFlex is kras- en vlekkenbestendig

Kras- & vlekkenbestendig

Onze revolutionaire Stain Guard technologie houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans. Onze PVC-planken zijn ook voorzien van Scratch Guard: een innovatieve technologie die je nieuwe vloer beter beschermt tegen krassen dan alle andere soortgelijke vinylproducten die momenteel op de markt zijn.

Eenvoudige plaatsing

Dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit kliksysteem, zijn PVC Flex vloeren makkelijk te plaatsen. Of je nu kiest voor een klik- of lijmplaatsing,je nieuwe vloer zal je huis in een mum van tijd opfleuren.

VinylFlex is makkelijk te plaatsen

Ontdek alle PVC Flex vloeren

#FloorAdvisor#
Beige Balance Glue Plus PVC Canyon eik lichtbruin met zaagsneden BAGP40031
Canyon eik lichtbruin met zaagsneden
PVC - Balance Glue Plus BAGP40031
38,95 €/m²
Adviesprijs (incl. btw)