Go to content Go to search
Quick-Step Flex Vinyl vloeren

PVC Flex

Vloeren voor maximaal comfort

PVC Flex: Warm,
zacht en stil

PVC Flex vloeren zijn echt fijn om op te lopen. De planken zijn eenvoudig te plaatsen en de Stain and Scratch Guard technologieën bieden ultieme bescherming voor langdurig plezier.

Zacht & stil

Warme voeten vanaf het moment dat je wakker wordt en een zacht gevoel wanneer je 's avonds je schoenen na het werk uittrekt. Onze PVC Flex vloeren zien er niet alleen goed uit, ze zijn ook uiterst comfortabel voor je voeten, maar ook voor je oren, dankzij hun geluiddempende eigenschappen.

PVC Flex is zacht en stil
#Loading#

Kras- & vlekkenbestendig

Onze revolutionaire Stain Guard technologie houdt je vloer brandschoon en geeft vuil en zelfs slijtplekken geen kans. Onze luxe vinylplanken zijn ook voorzien van Scratch Guard: een innovatieve technologie die je nieuwe vloer beter beschermt tegen krassen dan alle andere soortgelijke vinylproducten die momenteel op de markt zijn.

PVC Flex is kras- en vlekkenbestendig
#Loading#

Eenvoudige plaatsing

Dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit kliksysteem, zijn PVC Flex vloeren makkelijk te plaatsen. Of je nu kiest voor een klik- of lijmplaatsing,je nieuwe vloer zal je huis in een mum van tijd opfleuren.

PVC Flex is makkelijk te plaatsen
#Loading#

Ontdek alle PVC Flex vloeren