Go to content Go to search
Quick-Step Flex Vinyl vloeren

PVC Flex

Waterdichte en geluiddempende pvc-vloeren

PVC Flex:
Perfect voor drukke huishoudens

PVC Flex is waterdicht en geluiddempend, dus perfect voor drukke huishoudens. Naast deze praktische voordelen hoef je ook niet in te boeten aan schoonheid. Onze collectie is zorgvuldig ontworpen, met kleuren en patronen die je moeiteloos kunt combineren in elke ruimte.

Ontdek de drie redenen waarom je als een blok voor PVC Flex valt.

Wat maakt PVC Flex uniek?

De allermooiste pvc-vloer

Dankzij onze kenmerkende oppervlaktestructuur kunnen we garanderen dat elk dessin uniek is, wat het natuurlijke en authentieke gevoel alleen maar versterkt. Creëer overal in huis prachtige ruimtes door traditionele planken te combineren met onze tegelcollectie. En maak je geen zorgen over spelende kinderen of rondrennende huisdieren, onze extra matte toplaag voorkomt krassen en strepen.

Prachtige Quick-Step Vinyl Flex vloer in de woonkamer
#Loading#

Zacht en stil

PVC Flex biedt jou het ultieme comfort. Voel de warmte onder je voeten vanaf het moment dat je wakker wordt totdat je je schoenen aan het einde van de dag uittrekt. onze vloeren zijn een plezier om op te lopen, ongeacht het tijdstip van de dag. In een druk huishouden gebeurt altijd wel iets, maar onze stille vloeren veranderen jouw huis in een oase van rust en gezelligheid.

Zachte en stille Quick-Step Vinyl Flex vloer in de woonkamer
#Loading#

Waterdicht

Van watergevechten in de badkamer tot mislukte kookexperimenten: PVC Flex kan al je avonturen aan. Maak je geen zorgen over het opruimen van de dagelijkse troep. Onze vloeren laten zich gemakkelijk en snel reinigen met een vochtige dweil en onze onderhoudsproducten. Zo blijft jouw vloer er jarenlang als nieuw uitzien.

Waterdichte Quick-Step Vinyl Flex vloer
#Loading#

Ontdek alle PVC Flex vloeren