Go to content Go to search
eiken laminaat eetkamer Quick-Step

Eiken laminaat

Een frisse uitstraling met een stijlvolle eiken laminaatvloer

Liefhebbers van natuurgetrouwe dessins en structuren kiezen voor de natuurlijke eiken laminaatvloeren van Quick-Step. Elk dessin heeft een bijzondere look en feel en onze designers zoeken zorgvuldig de structuur, afwerking en behandeling uit. Zo is alles perfect afgestemd op jouw type vloer!

Verschillende soorten eiken laminaatvloeren

Onze eiken laminaatvloeren hebben alles wat je maar wenst. Of je nu op zoek bent naar een robuuste keukenvloer of een licht eiken laminaatvloer voor in de woonkamer: de collectie heeft slimme oplossingen voor jou in petto. Dankzij de ruime keuze aan dessins, kleuren en texturen vind je ongetwijfeld de ideale vloer voor in jouw woning. Bovendien krijg je op elke vloer tot wel 25 jaar garantie, uitgezonderd op de Creo laminaatvloer.

De voordelen van eiken laminaat

Zoek jij naar een warme en sterke vloer? Alle eiken laminaatvloeren van Quick-Step zijn uitgerust met een toplaag met Scratch Guard Technology. Dat betekent dat de vloeren tot tien keer beter bestand zijn tegen microkrassen dan de laminaatvloeren zonder Scratch Guard. Met deze slijtvaste toplaag bescherm je een lichte eiken laminaatvloer langdurig, zodat deze ook voor de keuken de ideale vloer is. Op deze manier heb je nog jarenlang plezier van jouw vloer.

eiken laminaat eetkamer Quick-Step

Ontdek onze eiken laminaatvloeren

De perfecte eiken laminaatvloer kiezen

Om de huiskamer een eigentijds karakter te geven, heb je natuurlijk de juiste vloer nodig. Met zoveel keuze uit prachtige kleuren en aantrekkelijke houtdessins is het een uitdaging om een voordelige vloer te vinden. Wil jij de ruimte laten leven? Creëer een sfeervolle ambiance met een lichte eiken laminaatvloer. Zo ziet de Geborstelde eik natuur van Quick-Step er door de subtiele oppervlaktestructuren en de geraffineerde houtbloemen er buitengewoon stijlvol uit…

De eiken laminaatvloer installeren

Voordat je de handen uit de mouwen steekt is het verstandig om eerst een passende ondervloer uit te kiezen. Dit is essentieel voor de plaatsing van jouw eiken laminaatvloer: voor het nivelleren van de ondergrond en om te beschermen tegen opstijgend vocht. Bovendien zorgt de kwalitatieve ondervloer voor isolatie van geluid en warmte en vormt hij een stabiele basis om het kliksysteem te ondersteunen. Heb je de juiste vloer uitgekozen? Schakel de hulp in van een Master Installer of ga zelf aan de slag!

eiken laminaat woonkamer Quick-Step