Go to content Go to search

Speelse woonkamer met Quick-Step parketvloer

QUICK-STEP-VLOEREN:
WAAR GELUK ZICH THUISVOELT

Ontdek al onze vloeren

Vind je hele leven rust dankzij Quick-Step-vloeren

Laat je inspireren door onze vloeren en creëer een huis vol vreugde. Een Quick-Step vloer kiezen betekent kiezen voor een duurzame, zorgeloze vloer die je in staat stelt het leven te leiden dat je wilt. Of je nu houdt van PVC-tegels en -planken of laminaatvloeren, wij helpen je graag bij je renovatieproject.

  • Laminaat

    Prestatie en schoonheid, het beste van twee werelden in één
    Hallway with Quick-Step laminate
  • PVC

    Sterk en geruisloos comfort
    Kitchen with Quick-Step herringbone vinyl

Wij begeleiden je bij je zoektocht
naar de perfecte vloer

Een waterbestendige badkamervloer, een levendige woonkamer of een robuuste keukenvloer: onze collectie heeft voor alles een oplossing in petto. Wij helpen je graag met je project en gaan mee op zoek naar een vloer die bij jou en je huis past.

Ontdek onze bestverkopende vloeren

Hoe kies ik mijn perfecte vloer?

FloorExplorer

Het kiezen van een vloer is een belangrijke keuze in het leven. Wij helpen je graag verder! FloorExplorer begeleidt je bij je zoektocht naar de perfecte vloer voor je huis.

Start de FloorExplorer
Quick-Step FloorExplorer

RoomViewer

Wil je er zeker van zijn dat de vloer die je mooi vindt bij je interieur past? Dat is mogelijk! Upload gewoon een foto en bekijk het resultaat met RoomViewer.

Probeer de RoomViewer
Quick-Step RoomViewer

Ontdek de nieuwste producten van Quick-Step

Woonkamer met Quick-Step laminaat

Capture laminaat

Natuurgetrouw dessin. Door zijn elegantie en authenticiteit is het bijna onmogelijk om Capture van echt hout te onderscheiden. Onze kwaliteitsvloeren zijn het resultaat van verfijnd vakmanschap en innovatie. Laat onze Capture-laminaatvloeren niet aan je voorbijgaan.

Ontdek Capture

Keuken met Quick-Step pvc vloer

Alpha PVC

Als je goed leeft, wil je ook een vloer die alles aankan. Alpha PVC is de compromis tussen design en prestaties. Door robuuste praktische eigenschappen te combineren met schitterende oppervlaktedetails krijg je zorgenvrije, hoogperformante en prachtige vloeren. Wat is er nu mooier dan dat?

Ontdek Alpha PVC

Laminaat trap en laminaatvloer in de hal

Trapcovers

Met onze trapcovers is het creëren van een stijlvolle trap kinderspel. Je kunt ze matchen met het ontwerp van je vloer en zo zorgen voor een naadloze en harmonieuze look. Ontdek hoe je je trap makkelijk kunt renoveren met trapcovers.

Laminaat trapcovers

Pvc trapcovers

Passie voor wielrennen sinds 1999

Quick-Step is gepassioneerd door vloeren… en wielrennen. Al meer dan 2 decennia sponsoren we een professioneel mannenteam dat tal van kampioenen heeft voortgebracht. De liefde van Quick-Step voor wielrennen begon in 1999, toen Quick-Step medesponsor werd van het Mapei-Quick-Step Team. Sindsdien staat Quick-Step synoniem voor een topteam dat de mooie overwinningen jaar in jaar uit aan elkaar rijgt.

Leer onze wielerploeg kennen

Quick-Step wielerploeg