Go to content Go to search
Soudal - Quick-Step

Quick-Step & wielrennen

25 jaar de perfecte klik

Quick-Step: al sinds 1999 een passie voor wielrennen

Quick-Step is gepassioneerd door vloeren… en wielrennen. Al meer dan 2 decennia sponsoren we een professioneel mannenteam dat tal van kampioenen heeft voortgebracht. De liefde van Quick-Step voor wielrennen begon in 1999, toen Quick-Step medesponsor werd van het Mapei-Quick-Step Team. Sindsdien staat Quick-Step synoniem voor een topteam dat de mooie overwinningen jaar in jaar uit aan elkaar rijgt.

Quick-Step & cycling: 25 jaar de perfecte klik

De klik tussen het vloerenmerk en de wielerploeg is al 25 jaar het recept voor glorieuze overwinningen in de belangrijkste wielerwedstrijden ter wereld. Daardoor staat Quick-Step voor altijd gebeiteld in het geheugen van elke wielerfan. In de toekomst willen we nog altijd de vruchten plukken van die samenwerking met de ploeg Soudal Quick-Step.

#DesignedToPerform

25 jaar is lang, maar niet meer dan logisch als je ziet waar wij en het team voor staan. We delen dezelfde filosofie: ontwerpen om te presteren. De renners en het team blijven hun grenzen opzoeken, trainen in betere omstandigheden en worden beter en sterker. Dat verbindt ons met elkaar, die drive om grenzen te verleggen, en het zit ook in het DNA van Quick-Step.

 

Een stevig partnerschap

Quick-Step en het getalenteerde team hebben samen enkele van de meest glorieuze pagina's uit de wielergeschiedenis geschreven… en dat zullen ze ook in de toekomst blijven doen. In feite kan onze samenwerking echt omschreven worden als een van de meest vruchtbare samenwerkingen in de wereld van de professionele wielersport.