Go to content Go to search
zwarte laminaatvloeren van Quick-Step

Zwart laminaat

Alles wat je huis nodig heeft is een zwarte laminaatvloer van Quick-Step

Wil je je huis een moderne uitstraling geven? En wil je een eenvoudig schoon te houden vloer? Kies dan voor een laminaatvloer! De tijd waarin dat je slechts kon kiezen uit een paar soorten laminaat ligt ver achter ons. Vandaag de dag kun je kiezen uit vele opties die er misschien duur uitzien, maar die zeer betaalbaar zullen blijken. Kies je voor een laminaatvloer, dan kies je voor een vloer die intensief gebruikt kan worden zonder dat deze beschadigd raakt.

Een moderne look met zwart laminaat

Als je kiest voor een zwarte laminaatvloer, kies je voor een stijlvolle basis van je kamer. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken, maakt zwart je kamer niet grauw, maar juist heel stijlvol. Zwart is namelijk heel goed te combineren met welke andere kleur dan ook. Combineer je het daarbij met de juiste attributen, bijvoorbeeld kleurrijke meubels, of schilderijen in lichte kleuren, dan kun je een zeer stijlvol geheel van je kamer maken.

zwarte laminaatvloeren van Quick-Step

Bekijk hier al onze zwarte laminaatvloeren

Donker laminaat en de rest van je interieur

Donker laminaat is de perfecte basis voor een huis met een landelijke uitstraling. Je kunt kiezen voor zwart houten laminaat, maar je kunt ook voor heel donker hout laminaat gaan. Het design van dit laminaat is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer, maar het onderhoud en de prijs ervan zijn een stuk minder. Een donkere vloer zorgt voor warmte in je huis. Als je dit combineert met lichte muren, krijg je een heel behaaglijke ruimte waarin je je thuis zult voelen. Zorg ervoor dat je lichte meubels koopt. Dit creëert niet alleen een mooi contrast met je vloer, maar maakt de aanblik van de ruimte ook lichter en dus stijlvoller.

zwarte laminaatvloeren van Quick-Step

Tips om met zwart laminaat je huis te stylen

Je kunt je laminaatvloer op meerdere manieren leggen. Dit staat niet alleen mooi, het kan ook een optisch effect teweegbrengen. Heb je bijvoorbeeld een kleine ruimte, leg je laminaat dan parallel aan de langste muur in de kamer. Hiermee accentueer je het lijnenspel in de kamer waardoor je optische ruimte creëert. Heb je een vierkante ruimte? Dan kun je de eerste plank in een hoek van 45 graden ten opzichte van de muur aanbrengen en vervolgens dit patroon aanhouden. Zo onderbreek je juist het lijnenspel in je kamer waardoor je een extra effect toevoegt aan de ruimte.

Hoe moet zwart laminaat gelegd worden?

Als je geen ervaren laminaatlegger bent, kun je met het laminaat van Quick-Step nog altijd goed uit de voeten. De laminaatplanken zijn namelijk voorzien van een handige groef waardoor de losse delen eenvoudig in elkaar te klikken zijn. Je hoeft niet bang te zijn dat het laminaat uit elkaar zal schuiven, want klikt het eenmaal, dan zit het ook echt goed vast. Zorg er wel voor dat je met een goede ondervloer werkt omdat dit tot een beter resultaat leidt. Ook zorgt een goede ondervloer voor betere isolatie. Zie je het niet zitten om zelf aan de slag te gaan, dan kun je via de site van Quick-Step in contact komen met een professionele laminaatlegger. Deze is door Quick-Step goedgekeurd waardoor je zeker kunt zijn dat je vloer perfect gelegd zal worden.

zwarte laminaatvloeren van Quick-Step
Bekijk hier al onze zwarte laminaatvloeren