Go to content Go to search

Thuiskantoorvloeren

Ontdek onze
kantoorvloeren

In je persoonlijke werkruimte thuis zul je veel tijd doorbrengen. Vooral als je een telewerker, freelancer of ondernemer bent en je de klok rond in je thuiskantoor werkt. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je voor jezelf een comfortabele en tegelijk rustgevende omgeving wil creëren die helpt om je te concentreren ‘als een baas’. Maar je wilt natuurlijk ook een professionele uitstraling, die laat zien dat je het ernstig meent. Een eeuwig dilemma?

Comfortabele en professionele kantoorvloer

Niet noodzakelijk! Als je de vloerbekleding van je thuiskantoor zorgvuldig uitkiest, kun je het beste van beide werelden combineren. Een adembenemende, behaaglijke vloer die je thuiskantoor uitnodigend maakt om in te werken, maar die ook er altijd professioneel en piekfijn uitziet? En dan hadden we het nog niet eens over het feit dat hij 100 % bestand is tegen de slijtage die eigen is aan een werkomgeving? Dit zijn de geknipte vloeren voor de job.Waarom je zal houden van Quick-Step in je kantoor:

Werken in stijl

Dat geruststellende ‘oost west, thuis best’-gevoel op het werk? Niets dat beter is tegen de dagelijkse stress. Waarom dan geen vloer kiezen die de nadruk legt op de ‘thuis’ in ‘thuiskantoor’? Warme kleuren, een natuurlijke look: Quick-Step heeft een ruim assortiment opties voor laminaat-, PVC-vloeren om een werkplaats te creëren die je helemaal op het lijf geschreven is. Een thuiskantoor waar je met plezier in werkt!

Werkbestendig

Overal ter wereld tref je kantoorvloeren vol met krassen van bureaustoelen en koffievlekken aan. Voorkom dat jouw thuiskantoor hetzelfde lot beschoren is: de laminaat-, hardhout- en PVC-vloeren van Quick-Step zijn met verschillende beschermende lagen uitgerust. En dankzij hun gepatenteerde Scratch Guard en Stain Guard technologie behoren vlekken en krassen net zozeer tot het verleden als de antieke floppydisks in je thuiskantoor.

Snel schoonmaken zonder tijdverlies

In je thuiskantoor heb je waarschijnlijk wel je favoriete tools die je werk een stuk sneller doen gaan, gaande van je geavanceerde laptop tot je versleten rekenmachine. Voor je Quick-Step vloer is dat niet anders ... De antistatische voegen, waterbestendige coatings en afgedichte vloeroppervlakken zorgen er voor dat je je kantoor sneller dan ooit kunt schoonmaken. Zo kan je in geen tijd opnieuw aan de slag.

Plaatsing in een handomdraai

Aangezien je dan toch al zoveel werk verzet in dat thuiskantoor, waarom zou je dan niet nog een taak op je takenlijst zetten: de vloerbekleding van je thuiskantoor helemaal zelf plaatsen. We garanderen dat je het snel en helemaal volgens plan gedaan krijgt. Met de gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit technologie van Quick-Steps leg je de vloer als de deskundige die je in je thuiskantoor eigenlijk al bent.

Ontdek alle thuiskantoorvloeren

Laminaat of PVC: wat is de beste keuze?

Inspirerend, sereen en kalm: zijn dat niet de beste eigenschappen voor een productieve werkruimte? Met de stijging van het aantal freelancers, telewerkers en thuiswerkers besteden meer mensen steeds meer tijd in hun thuiskantoor. Investeren in een vloer die geluid beperkt en schuivende stoelpoten en -wielen aankan is essentieel, maar ze moet ook nog eens een aangename omgeving creëren waar je 8 (of meer) uur per dag in wil vertoeven.

De beste keuze

Waarom?

  • Ideaal voor intensief gebruik: bestand tegen vocht, vuil en krassen
  • Duurzaam: garantie van 20 jaar tot levenslang
  • Tijdbesparend: eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Beperkt geluidsniveaus bij een combinatie met een goede ondervloer (laminaat)
  • Aangenaam en gezellig: zachter en warmer dan andere duurzame alternatieven

Laat je inspireren

Quick-Step-vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt toepassen. En dankzij het uitgebreide assortiment aan dessins en stijlen – van klassiek tot trendy – is er zeker en vast een Quick-Step-vloer verkrijgbaar voor elke kamer in je huis.

Vind je favoriete kantoorvloer: