Traprenovatie: Quick-Step op je trap

Quick-Step planken zien er niet alleen goed uit op de vloer; je kunt ze ook gebruiken om je trappen mee af te werken en zo voor een interieur in perfecte harmonie te zorgen. Of je nu iets zoekt om een nieuwe trap mee te bedekken of om een bestaande trap te renoveren: het is gewoon een kwestie van de vloerbekleding te vinden die geschikt is voor jou. Zeiden we al dat dit supermakkelijk is? Dat komt hierdoor.

  • AANPASBAAR: alle Quick-Step vloeren kunnen makkelijk op de lengte en breedte van de treden gesneden worden.

  • ROBUUST: dankzij verschillende beschermende lagen zijn onze vloeren extreem sterk.

  • ONDERHOUDSVRIENDELIJK: dit is vooral handig als je een moeilijke draaitrap moet schoonmaken.

  • MAKKELIJK TE PLAATSEN: doe het zelf in een oogwenk of vraag een vakman.

laminaat op je trap

Laminaat op je trappen

Nieuw of reeds bestaand, recht of wentelend, klassiek of modern ... Je trappen renoveren met Quick-Step laminaatplanken is makkelijk en betaalbaar. Met onze Incizo profielen kan je je trappen afwerken zoals jij het graag ziet. De handen uit de mouwen steken schrikt je niet af? Laminaatplanken kan je in één dag leggen en geven heel weinig stof.

Vinyl op je trap

PVC op je trappen

Het ruime assortiment PVC-vloerprofielen van Quick-Step is compatibel met elk type trap. Klassiek of hedendaags? Een trap met bochttreden en tussenbordessen? Geen punt: zolang de planken vastgelijmd zijn, is PVC de juiste keuze.

parket op je trap

Hout op je trappen

Van rechte trappen of wenteltrappen tot treden met of zonder trapneus: houten Quick-Step planken zijn geschikt voor alle types trappen. Wat maakt ze zo bijzonder? De passende kleuren zorgen voor een vloeiende overgang tussen je vloer en de trap. En ze zijn ook nog eens makkelijk te plaatsen!