Go to content Go to search

BADKAMER VLOEREN

Baad in luxe met de perfecte vloer voor je badkamer

Je badkamer is de plaats waar je helemaal tot rust kunt komen — en ook waar de kinderen gieren en plonzen in de badkuip. Je neemt er een verkwikkende douche nadat je intensief hebt gesport en werpt er nog een blik in de spiegel om te zien of je outfit helemaal in orde is voor je de deur uitgaat. Het is misschien wel de plaats waar comfort het allerbelangrijkst is.

Comfortabel en badkamerbestendig

Optimaal comfort kun je bekomen met een vloer die warmte en luxe uitstraalt. Het lijkt misschien onmogelijk om in je badkamer de aangename sfeer te scheppen die eigen is aan houten vloerbekleding, maar wees niet bang: recente innovaties hebben ervoor gezorgd dat je droom van vloerbekleding die zowel 100 % badkamerbestendig als comfortabel is, eindelijk werkelijkheid geworden is.

 Waarom je zal houden van Quick-Step in je badkamer

Gegarandeerd waterbestendig

Uiteraard komt volledige waterbestendigheid op de eerste plaats van de eigenschappen waar een badkamervloer aan moet voldoen. Met een PVC-vloer kun je met een gerust hart een bad nemen zonder met je vloer in te zitten. Het warme gevoel van laminaat in je badkamer is ook een mogelijke optie: dankzij de waterafstotende HydroSeal beschermingstechnologie, hoef je met Quick-Step Capture, CreoEligna, Classic, Impressive PatternsImpressive (Ultra), Muse en Majestic laminaatvloeren zelfs voor de grootste plassen niet terug te deinzen.

Vloeren voor ieders smaak

Het stijlvolle gevoel van natuursteen, een ontwerp met warme eik of notelaar, het frisse uitzicht van gewit hout: wat je ook verkiest, we hebben een prachtige vloer die bij jou in de smaak gaat vallen. En als kers op de taart kun je het geheel afwerken met bijpassende plinten om de uitstraling van je lievelingsvloer te vervolledigen of een schilderplint kiezen met een witte basislaag en deze zelf in de kleur zetten die jij in gedachten hebt.

Bestand tegen vlekken en krassen

Je badkamer is de plaats waar je al het zand en vuil afspoelt na een dagje aan het strand of een intens avontuur op de mountainbike. Dat betekent dat de vloer tegen regelmatige schoonmaakbeurten bestand moet zijn. Meer nog, je wilt niet dat het zand en vuil krassen of vlekken op de vloerbekleding achterlaten. Dankzij de Scratch Guard en Stain Guard beschermingstechnologie kun je op beide oren slapen: laminaat- en PVC-vloeren zijn tegen alles opgewassen en je krijgt ze in een oogwenk weer helemaal schoon.

Jarenlang zorgeloze kwaliteit

Van slijtvaste vloerbekleding in de badkamer ga je nog jaren genieten, dankzij de levenslange garantie op alle pvc-vloeren en laminaatvloeren.*

* Behalve Creo-laminaat (20 jaar) en Largo-laminaat en PVC Flex Click (25 jaar).

Ontdek alle badkamervloeren

Laminaat of PVC:
wat is de beste keuze?

Badkamers worden, net als keukens, meerdere keren per dag gebruikt en worden vaak blootgesteld aan (heel wat) vocht. Deze veelgebruikte ruimte vraagt om een vloer die bestand is tegen veel soorten belasting. Hoewel ze allebei duurzaam zijn, kunnen steen en keramiek te koud zijn voor blote voeten, en andere alternatieven kunnen mogelijk niet op tegen spatten, zwaar poetswerk en vocht.

De beste keuze

Waarom?

  • Ideaal voor intensief gebruik: bestand tegen vocht, vuil en krassen
  • Duurzaam: garantie van 20 tot levenslang
  • Tijdbesparend: eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Aangenaam en gezellig: zachter en warmer dan andere duurzame alternatieven

Inspiratie

Quick-Step-vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt toepassen. En dankzij de ruime keuze aan uitvoeringen en stijlen - van klassiek tot trendy - is er altijd wel een Quick-Step vloer voor elke kamer in huis.

Vind de beste badkamervloer: