Go to content Go to search

EETKAMERVLOEREN

Hoe kies je de perfecte vloer
voor je eetkamer?

Een elegant etentje bij kaarslicht. Een exquise diner. Of waarom geen avond met een origineel thema ... De eetkamer is de plaats waar je gasten samenkomen. Ze zijn piekfijn uitgedost en verwachten ook van jou dat je alles uit de kast haalt. Naast een overheerlijke maaltijd, een mooi gedekte tafel met bijpassende stoelen, een damasten tafelkleed en wie weet zelfs een protserige porseleinkast — grapje —, is er nog iets waarmee het perfecte etentje kan staan of vallen: de vloerbekleding van je eetkamer.

Vrouw eet aan ronde tafel in eetkamer met grijze laminaattegelvloer

Laminaat voor de eetkamer

  • Natuurlijke look-and-feel
  • Kras- en vlekbestendig
  • 100% waterdicht

Naar laminaat voor de eetkamer

Laminaat in de eetkamer is een uitstekende keuze voor een ruimte met veel activiteit. Of je nu geniet van de dagelijkse maaltijd met je gezin of gezellig zit te kletsen bij een kopje koffie, laminaat staat borg voor een perfecte mix van duurzaamheid en esthetiek. Laminaat is waterdicht, dus als je tijdens het eten iets morst, beschadigt dit jouw vloer niet en de kras- en vlekbestendigheid zorgt ervoor dat de vloer er ook bij frequent gebruik als nieuw blijft uitzien. De natuurlijke look-and-feel van laminaat geeft jouw eetkamer een vleugje elegantie en maakt van deze ruimte een warme plek om heerlijke momenten met je gezin te beleven.

Gezin eet aan grote tafel terwijl hond over bruine pvc-vloer loopt

PVC voor de eetkamer

  • Ongeëvenaarde schoonheid
  • Heerlijk stil
  • Innovatieve waterdichte technologie

Naar pvc voor de eetkamer

PVC verandert jouw eetkamer in een plek waar alles mogelijk is. Deze waterdichte vloer kan elke vlek moeiteloos aan en is dan ook uitstekend geschikt voor etentjes met familie of vrienden. Het zachte, stille oppervlak verhoogt het comfort en vermindert het lawaai, perfect voor onderonsjes met het gezin en ontspannen gesprekken. Met zijn prachtige dessins voegt pvc schoonheid en elegantie toe aan de ruimte en creëert een uitnodigende sfeer voor het maken en delen van herinneringen.