Go to content Go to search

EETKAMERVLOEREN

Hoe kies je de perfecte vloer
voor je eetkamer?

Een elegant etentje bij kaarslicht. Een exquise diner. Of waarom geen avond met een origineel thema ... De eetkamer is de plaats waar je gasten samenkomen. Ze zijn piekfijn uitgedost en verwachten ook van jou dat je alles uit de kast haalt. Naast een overheerlijke maaltijd, een mooi gedekte tafel met bijpassende stoelen, een damasten tafelkleed en wie weet zelfs een protserige porseleinkast — grapje —, is er nog iets waarmee het perfecte etentje kan staan of vallen: de vloerbekleding van je eetkamer.

Elegante en stijlvolle eetkamervloeren

Je eetkamer is de plaats bij uitstek als je je karakteristieke inrichtingsstijl wilt laten zien aan iedereen die op bezoek komt. Zorg ervoor dat je eetkamervloer net zo bedreven is in het ontvangen van gasten als jijzelf: elegant en stijlvol, keurig en netjes, en helemaal voorbereid op iemand die eten of drinken morst.Waarom je zal houden van Quick-Step in je hal

Laat je stijl zien

Of je nu je gasten wilt laten genieten van een verrukkelijk zevengangenmenu dat je serveert op een antieke dientafel in Louis XIV-stijl of hen in een hedendaagse setting wilt laten proeven van de minimalistische keuken: je eetkamer moet jouw persoonlijke stijl uitstralen en alleen die van jou. Quick-Step biedt een assortiment vloerbekledingsontwerpen in laminaat en PVC die variëren van een klassieke houtlook tot moderne steendecors, waarmee je je gasten kunt laten zien wat jou en je etentje nu precies zo uniek maakt.

100 % waterbestendig

Terwijl jij druk in de weer bent met het iedereen naar zijn zin te maken, is het laatste wat je nodig hebt iemand die een kom soep morst of een glas op je vloer laat vallen. Met een PVC-vloer die 100 % waterbestendig is, kan je nu zelf eindelijk ook zonder stress van je etentjes genieten. Het Capture, Creo, Classic, Eligna, Impressive (Ultra) en Majestic laminaat van Quick-Step helpt je te relaxen dankzij de waterbestendige HydroSeal coatingtechnologie. Ook de gepatenteerde Scratch Guard en Stain Guard technologie helpen om laminaat- en PVC-vloeren te beschermen tegen alles wat hun richting uit komt.

Perfect voor open keukens

Een etentje geven betekent veelal dat je je tijd moet verdelen tussen de potten en pannen in de keuken en je gasten in de eetkamer. Waarom zou je niet de nadruk leggen op het ‘samenzijn’ — want dat is tenslotte toch waar etentjes om draaien — en voor een open grondplan gaan? Met de juiste vloerbekleding kan je de keuken en eetkamer perfect samenvoegen. Zelfs als het afzonderlijke ruimtes zijn, kan het nog steeds een goed idee zijn om voor dezelfde vloerbekleding te kiezen: het schept een rustgevend gevoel van samenhang en laat je woning groter lijken. Indruk maken op je gasten is tenslotte toch mooi meegenomen, niet?

Makkelijk schoonmaken

Je gasten mogen bij aankomst dan een heiligdom van pure reinheid aangetroffen hebben, de kans is groot dat jij bij hun vertrek met een vuile eetkamer achterblijft. De vloer bezaaid met kruimels, een wijnvlek hier en daar: met vloerbekleding van Quick-Step wordt schoonmaken een makkie. Dat komt doordat de vloeren over handige eigenschappen beschikken zoals antistatische voegen en perfect afgedichte vloeroppervlakken.

Langdurige garantie

Wil je nog jarenlang vrienden ontvangen voor gezellige etentjes? Zelfs tot je kleerkast misschien wat krap wordt voor dat hemelse fingerfood en die heerlijke hapjes? Om u gemoedsrust te geven, biedt Quick-Step een garantie van 20 jaar tot levenslang op zijn eetkamervloeren.

Ontdek alle eetkamervloeren

Laminaat of PVC: wat is de beste keuze?

De eetkamer brengt mensen samen met eten en gesprekken. Daarom is een uitnodigende sfeer een populaire doelstelling, samen met eenvoudig schoonmaken en het vermogen om stoelen, schoenen en de onvermijdelijke vlekken te weerstaan. Tapijten kunnen gezellig zijn, maar ze zijn ook moeilijk te reinigen, en steen kan koud en onaangenaam aanvoelen.

De beste keuze

Waarom?

  • Springt in het oog: prachtig en stijlvol
  • Duurzaam: garantie van 20 of 25 jaar
  • Tijdbesparend: eenvoudig te reinigen en te onderhouden
  • Uitnodigend: zachter en gemoedelijker dan steen of keramiek
  • Zorgeloos: vangt geen stof of vuil

Inspiratie

Quick-Step-vloeren zijn extreem veelzijdig, waardoor je ze in het hele huis kunt toepassen. En dankzij de ruime keuze aan uitvoeringen en stijlen - van klassiek tot trendy - is er altijd wel een Quick-Step vloer voor elke kamer in huis.

Vind je favoriete eetkamervloer: