Go to content Go to search
grijze laminaatvloeren Quick-Step

Grijs laminaat

Elegant en duurzaam: de perfecte combinatie

De beste grijze laminaatvloer voor een harmonieus interieur

Het kiezen van de juiste laminaatvloer is een belangrijke stap in het creëren van een unieke inrichting. Schaf een stijlvolle kwaliteitsvloer aan, zoals laminaat. Wanneer je op zoek bent naar een mooie kwaliteitsvloer, overweeg dan om grijs laminaat van Quick-Step aan te schaffen. Deze laminaatvloer heeft een authentiek hout- of tegeldessin en geeft de huiskamer een bijzondere uitstraling.

De zoektocht naar de perfecte laminaatvloer

De decorlaag is de laag die de aanblik van de laminaatvloer bepaalt. Dit is een foto in een zeer hoge resolutie van echte houten planken en tegels. De combinatie van een elegant dessin en de oppervlaktestructuur zorgt ervoor dat de hout- of tegelimitatie er uiterst natuurlijk en echt uitziet! Zo zijn de voegen zelfs voorzien van minuscule barsten, om zo een extra vleugje authenticiteit toe te voegen.

Transparante bovenlaag

Naast een decorlaag beschikt de grijze laminaatvloer over een slijtvaste en transparante bovenlaag, die bestand is tegen krassen, slijtage en schokken. Daardoor kan de vloer tegen een stootje en blijft deze langer mooi. Het heeft een gelijmde plaat van HDF - ‘High Density Fibre Board’ - als kern. De rug onder de HDF-plaat garandeert bovendien een perfect evenwichtige plaat, omdat de kern niet kan kromtrekken of doorzakken wanneer deze correct wordt geplaatst.

grijze laminaatvloeren Quick-Step

Ontdek onze grijze laminaatvloeren

Grijze laminaatvloer schoonmaken

Of je nu voor donkergrijs laminaat of lichtgrijs laminaat kiest: door de verzegelde oppervlakte is de vloer heel eenvoudig schoon te maken. Als je de laminaatvloer wilt reinigen gebruik je een speciale microvezeldweil van Quick-Step. Om deze intensief schoon te maken, bevochtig je het lichtjes en voeg je vervolgens een Quick-Step reinigingsproduct toe aan het schoonmaakwater.

Waterafstotende coating

Wanneer je vochtproblemen wilt voorkomen, is het raadzaam om de vloer niet in vochtige ruimtes te plaatsen. Daarom heeft Quick-Step voor de badkamers speciale grijze laminaatvloeren met een transparante waterafstotende coating in de voegen ontwikkeld. Door de coating van HydroSeal kan het water niet doordringen in de groeven van de vloer. Hierdoor is deze natuurlijke laminaatvloer perfect toepasbaar in eigentijdse badkamers en keukens. Bovendien is het authentieke karakter van de voegen helemaal in balans met het ontwerp.

grijze laminaatvloeren schoonmaken van Quick-Step

De perfecte ondervloer voor je grijze laminaatvloer

Voordat je aan de slag gaat, is het verstandig om eerst een geschikte ondervloer uit te kiezen. De keuze van de juiste ondervloer is namelijk cruciaal voor de plaatsing van jouw grijze laminaatvloer, want deze zorgt voor een egaal oppervlak. Met een ondervloer van Quick-Step ondersteun je het Uniclic-systeem en zorg je ervoor dat deze lang meegaat. Kies daarom bij voorkeur voor een isolerende en egale laminaatondervloer. Dankzij het handige Uniclic-systeem van Quick-Step heb je de vloer binnen een mum van tijd gelegd. Heb je de juiste beslissing gemaakt? Plaats de vloer zelf of schakel de hulp in van een ervaren vakman!

grijze laminaatvloeren Quick-Step
Ontdek onze grijze laminaatvloeren