Go to content Go to search

De speelsheid van de natuur
in je huis

Moeder Natuur is een krachtige en oneindige bron van inspiratie voor Quick-Steps chief designer Joyce Van Waeleghem en haar team. Zij hebben drie trend moods gecreëerd die de speelsheid van de natuur weergeven in je interieur. Bekijk de volledige video en ontdek hoe je geluk in je huis en leven kan brengen.

 

Onuitputtelijke bron van inspiratie

Bij Quick-Step zijn we er ons meer dan ooit van bewust dat de verbinding met de natuur cruciaal is voor ieders welzijn, dus we vinden het niet meer dan logisch dat de natuur ook een hoofdrol opeist in je vloeren. Zo breng je een natuurlijker gevoel in je woning en dat heeft een positief effect op je gemoed.

Chief Designer Joyce Van Waeleghem: “Als mensen me vragen wat me inspireert, zeg ik dat ze gewoon om zich heen moeten kijken. De natuur rondom ons is een voortdurende bron van energie en inspiratie voor het hele Quick-Step ontwerpteam.”

Vloeren waar je vrolijk van wordt

Zeker na alles wat er de voorbije twee jaar in de wereld is gebeurd, is speelsheid iets waar we allemaal wanhopig naar verlangen. Daarom integreerden we een speels aspect in onze laminaat. Dat zorgt voor een positieve, leuke en opbeurende sfeer in je huis en je leven.

Joyce Van Waeleghem: “Aan de basis van ons ontwerpproces lagen drie belangrijke trend moods: het tedere & gezellige Soft Play, het natuurlijke & nostalgische Nature Play en het krachtige & intense Dark Play. Alle drie zetten ze in op speelsheid en verbinding met de natuur.”

Joyce doet haar aanstekelijke verhaal in onderstaande video!

Gerelateerde stories