Een vloer met houtlook voor een uitzonderlijke woning

Een houtachtige vloer is de kers op de taart voor je woning. Zijn charme en warmte is onmiskenbaar. Maar wat moet je kiezen: het raffinement van eikenhout of het rustieke karakter van kastanjehout? Laminaat of vinyl? De mogelijkheden zijn eindeloos. Gelukkig zijn wij’ hier om te helpen! Ontdek alle varianten en kwaliteiten van verschillende houtachtige vloeren om een pareltje te maken van je woning.

Laminaatvloeren – ongeëvenaarde authenticiteit

Dankzij laminaat met houtlook kun je rekenen op een ongeëvenaard realiteitsgevoel. Het geheim hierachter? Het’ zit 'm in de details. Een geborstelde behandeling creëert bijvoorbeeld een authentiek houteffect, terwijl een met de hand geschraapte oppervlaktebehandeling de oorspronkelijke structuur van het hout’ bewaart.

Met laminaatvloeren hoef je niet’ te kiezen tussen een authentieke houtlook en een uitstekende kras- en vlekbestendigheid. Hoewel wij ervoor zorgen dat je houtlaminaat 100% waterbestendig is, blijft de keuze tussen een klassieke of een moderne look echter volledig aan jou.

Een Quick-Step-vloer plaatsen is een zorgeloos proces. Met ons superhandige Uniclic (Multifit)-kliksysteem realiseer je in een handomdraai een perfecte plaatsing. Op zoek naar een ervaren vakman? Doe een beroep op de diensten van een gekwalificeerde Master Installer en je kan achterover gaan leunen.

Ons advies

Ga je voor houtlaminaat, maar weet je nog niet precies welke kleur of soort je moet kiezen? Hier’ vind je wat inspiratie voor je droominterieur: Witte eik laminaat is niet alleen een symbool van kracht en verfijning, maar in combinatie met donkere meubelen creëer je moeiteloos een tijdloze uitstraling.

Vind je houtachtige laminaatvloer

Witte eik laminaat 
Een vinyl vloer met houtlook 

Vinylvloeren – voor maximaal comfort

Met een vinyl vloer met houtlook beschik je over het beste van twee werelden: verleidelijke houtpatronen met maximaal comfort. En voor de creatieve geest stellen wij onze vloertegels met houtlook en complexe mozaïek voor.

Ga je voor een luxueuze badkamer met houtachtige vloer? Onze waterbestendige vinylvloeren zorgen ervoor dat vocht geen kans krijgt. Zelfs krassen en vlekken zijn geen partij voor onze vloertegels met houtlook, die uitgerust zijn met onze Scratch and Stain Guard-technologie.

Als je fan bent van houtpatronen, maar de voorkeur geeft aan een zachte en stille vloer, dan is onze Vinyl Flex-collectie misschien iets voor jou. Van Witte eik tot Sneeuw den, wij garanderen je 100% zachtheid met een authentieke houtlook. Geef je de voorkeur aan sterkte boven zachtheid? Bekijk zeker eens onze Alpha Vinyl-collectie.

Ontdek onze vinylvloeren in houtstijl

Houtachtige wandtegels – voor een opvallend interieur

We hebben het altijd over het vinden van de perfecte vloer, maar hout kan ook een blikvanger zijn op je muren! Gebruik verschillende houtstijlen om een unieke interieursfeer te creëren, of houd het puur met één houtsoort. Met onze houtachtige wandtegels zijn er eindeloos veel combinaties mogelijk.

Vinyl wandtegels zijn er in verschillende kleuren en patronen. Het formaat en de vorm zijn volledig aanpasbaar aan je woning, want onze tegels zijn uitzonderlijk dun, gemakkelijk te snijden en overigens geschikt voor elk type ondervloer.

Als je je keuken wilt opluisteren met een opvallende wand, zijn onze houtachtige wandtegels gemakkelijk te onderhouden: ze zijn bovendien water-, kras- en vlekbestendig.

Laat je inspireren door onze houtachtige wandtegels

Gerelateerde Stories

28-5-2021

De vinyl klikvloer: de perfecte doe-het-zelf-vloer