Neem een kijkje in de 'pain cave' van wereldkampioen Julian Alaphilippe

Als trotse sponsor van het wielerteam Deceuninck-Quick-Step willen wij de renners op alle mogelijke manieren helpen om nog beter te presteren. Daarom hebben we bij teamleden als Pieter Serry en Julian Alaphilippe een gepersonaliseerde home gym geïnstalleerd. Ontdek hoe Julians exclusieve pain cave eruitziet.

Als je je goed voelt, train je beter

We presteren allemaal beter in een omgeving die ons een goed gevoel geeft. Voor wielrenners is een goed uitgerust en knap ontworpen 'home gym' onmisbaar om met meer plezier te trainen. Daar verschijnt onze pain cave op het toneel. Als ervaren interieurmerk hebben wij beslist om de renners van Deceuninck-Quick-Step te helpen door hun pain cave om te toveren tot een aantrekkelijke omgeving met al het nodige voor een optimale training. Wereldkampioen Julian Alaphilippe was een van de renners die een gloednieuwe pain cave kregen.


Julian Alaphilippe: "In het seizoen ben ik meestal op weg naar wedstrijden in heel de wereld. Maar in de winter oefen ik thuis drie of vier keer per week om fysiek klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Een compleet ontworpen, comfortabele pain cave is dan enorm handig. Ik had thuis al een kleine fitnessruimte, maar ik heb altijd gedroomd van een pain cave waar ik me echt op mijn gemak zou voelen om optimaal te presteren. Ik was erg onder de indruk toen ik mijn pain cave ontdekte. Ik voelde me er onmiddellijk thuis."

Ontdek hoe jij je eigen pain cave kunt maken

Gedurfd kleurenpalet

De blauwe tinten in de pain cave van Alaphilippe springen meteen in het oog. Dat is geen toeval: blauw stimuleert het optimisme en het geluksgevoel, maar werkt ook ontspannend. Dat is belangrijk als je een intense training op je programma hebt. Blauw staat voor integriteit, kracht en gezondheid – allemaal waarden die de Franse renner verpersoonlijkt.Alaphilippe is een grote fan van levendige herfsttinten. Natuurlijke materialen – vandaar de Alpha PVC-vloer – en donkere kleuren zoals aardetinten en chocoladebruin geven de koele blauwe kleuren zelfs een warme aanblik. Die combinatie past heel goed bij Alaphilippes energie en explosieve stijl. Kleurige goud- en marmeraccenten geven de kamer een speelse, luxueuze toets.

Het opmerkelijke kleurenpalet verleent de pain cave een gedurfd, maar ook knus gevoel. Dat sluit perfect aan bij de persoonlijkheid van Julian Alaphilippe – en een omgeving die je karakter weerspiegelt, inspireert je om nog beter te presteren.

Alpha PVC: sterk, authentiek en bestand tegen transpiratie

De Franse superster koos Alpha PVC Bloom als vloeroplossing: "Omdat ik tijdens de training veel met gewichten en andere uitrusting werk, had ik een sterke, kras- en stootbestendige vloer nodig. Alpha PVC is watervast, zodat ik me zonder problemen in het zweet kan trainen.

"Het warme, natuurlijke gevoel van de vloer helpt me om te ontspannen na een intense oefen- of trainingssessie. Dankzij de realistische structuur van de vloer, gecombineerd met het dessin 'Herfst eik honing', voelt elke trainingssessie als een rit buiten in de bossen."


Op zoek naar een vloeroplossing voor je home gym?

Ontdek onze Alpha PVC-collectie


Gerelateerde Stories

10-8-2021

Neem een exclusief kijkje in de gepersonaliseerde 'pain cave' van Pieter Serry van de Deceuninck-Quick-Step-ploeg