Go to content Go to search

Stressvrije renovatie
dankzij
Quick-Step Alpha PVC

Een vlotte renovatie
met Alpha PVC

Het COVID-tijdperk heeft een nieuwe golf van woningrenovaties teweeggebracht. Vele mensen hebben de geneugten van een gezellige woning en praktisch thuiskantoor ontdekt. Wil je aan een renovatie beginnen, maar weet je niet hoe? Schrikt de onrust die het uitbreken van je vloer met zich meebrengt je af? Wees gerust, met vloeren zoals Alpha PVC is dat misschien niet eens nodig. Bekijk deze nuttige tips voor een stressvrije renovatie.

Inspiratie voor je woningrenovatie

Weet je al voor welke stijl je wilt gaan voor je nieuwe interieur? Zit je op dezelfde golflengte als je partner? Foto's zeggen meer dan woorden! Verzamel je droomdessins en favoriete kleuren en stijlen op een moodboard. Over smaak valt niet te twisten, laat ieder zijn eigen smaak bepalen en ga verder met de gemeenschappelijke kenmerken.

Misschien vind je ook inspiratie in de huidige interieurtrends. Een populaire actuele trend die veel mogelijkheden biedt om je eigen persoonlijkheid toe te voegen, is een retro-interieur. Liefhebbers van minimalisme en gedempte kleuren zullen Japandi, een mix van Japans en Scandinavisch interieurdesign, zeker kunnen waarderen. Je vindt ook tal van ideeën en inspiratie op websites, zoals in onze Quick-Step inspiratiegalerij.

Oude favorieten en nieuwe toevoegingen

Een kamer renoveren betekent niet noodzakelijk van nul af aan beginnen. Kijk eens wat je al hebt en kies een paar favoriete items die je graag wilt weerhouden. Soms blijkt een oude kast geknipt met een likje verf of wat nieuwe handgrepen. Leg een paar nieuwe kussens op je sobere sofa. Misschien past hij wel bij je nieuwe stijl. Zijn je oude vloertegels een doorn in het oog? Wist je dat je Quick-Step Alpha PVC er eenvoudig bovenop kunt plaatsen om een nieuw elan te creëren? Zelfs als de oorspronkelijke tegels oneffen zijn – een snelle oplossing die een wereld van verschil maakt!

#Loading#

Praktische renovatie zonder toegevingen

Wanneer je aan een renovatie begint, is het ook belangrijk om realistisch te zijn en je wensen af te stemmen op je praktische behoeften. Als je thuis kinderen hebt, is het misschien niet het juiste moment voor die prachtige witte sofa waar je altijd van gedroomd hebt. Als er speelgoed in het rond vliegt of er huisdieren aanwezig zijn, heb je zeker een sterke vloer nodig die daartegen bestand is. Een keuken of badkamer renoveren? Je bespaart jezelf een hoop stress als je een waterbestendige vloer kiest.

Alpha PVC is een zorgeloze vloerkeuze zonder dat de schoonheid hoeft in te boeten. De vloer is niet alleen sterk, maar ook 100% waterbestendig en kan vrijwel alles aan wat je er tegenaan gooit. Als het om de gewenste look gaat, zal je zeker vinden wat je zoekt – eender of het nu steen, beton of hout… betreft.

Dat betekent dat het de ideale allrounder is voor de renovatie van elke kamer, inclusief je badkamer en keuken. Ondertussen kun je je ontspannen en op je beide oren slapen. Je gerenoveerde kamer zal er immers perfect uitzien, zowel nu als in de toekomst.

#Loading#

1, 2, 3 ...

tijd om te beslissen! Zou het niet handig zijn als je kon visualiseren hoe je nieuwe kamer er zal uitzien? Wel, dat is nu ook mogelijk! Bekijk je nieuwe vloer met de Quick-Step RoomViewer. Zeer eenvoudig en handig als je die belangrijke beslissing moet nemen. Wat als je je kamer anders wilt inrichten of de afmetingen van je nieuwe meubelen wilt bepalen? Stapel kartonnen dozen op elkaar tot je ongeveer hetzelfde formaat bekomt om een beter idee te krijgen van hoe het er zou uitzien en experimenteer erop los tot je het juiste formaat gevonden hebt.

Een helpende hand bij je woningrenovatie

Ben je van plan om je woningrenovatie zelf uit te voeren? Het resultaat zal je extra voldoening schenken. Het is zelfs eenvoudig! Sommige vloeren vereisen een perfect vlakke ondervloer, maar het unieke Alpha PVC heeft een dunne en rigide structuur en kan bovenop vrijwel elke tegelvloer gelegd worden, waardoor je zowel de stabiliteit als de stijl bekomt waar je van droomde. Volg gewoon onze stapsgewijze instructies en je nieuwe vloer is in een mum van tijd klaar voor gebruik.

Denk je dat je deze klus niet aankan? Waarom dan niet meteen de hulp inroepen van een professional? Vertrouwen op een Quick-Step Master Installer betekent vertrouwen op een echte expert!

#Loading#

De volgende stap in je renovatieproject? Alle voordelen van Quick-Step Alpha PVC ontdekken.

Alpha PVC ontdekken

Gerelateerde stories

Warme woonkamer met bruine pvc-planken

Quick-Step in De Grote Tuinverbouwing

Quick-Step slaat de handen in elkaar met de televisiezender SBS6. Bekijk welke Quick-Step-vloeren de huizen van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing opfleuren.

#pvc #laminaat #inspiratie #woonkamer #trappen

Retro: de nieuwe trend in woningrenovatie

Je huis aan het renoveren? Retro is dé trend van het moment! Met een paar tips en een beetje hulp van Alpha PVC bekom je in een handomdraai precies de afwerking en vloer die je voor ogen had.

#pvc #inspiratie