Go to content Go to search

Hoe kan ik mijn Quick-Step-PVC-vloer het beste reinigen en onderhouden?

Je kunt je Quick-Step-PVC-vloer reinigen met een gewone bezem, microvezeldoek, stofzuiger of een vochtige dweil met Quick-Step Clean

Dankzij de beschermende PU-coating van je PVC-vloer is er geen speciale behandeling vereist na de plaatsing. Enkele aanbevelingen om je vloer te reinigen en te onderhouden: 

  • je kunt je Quick-Step PVC-vloer ook reinigen met een vochtige of natte dweil. Quick-Step Clean is een onderhoudsproduct dat speciaal ontwikkeld is om je nieuwe PVC-vloer in een zo optimaal mogelijke staat te houden.
  • Gebruik nooit natuurlijke zeepdetergenten, aangezien dit een kleverige laag op het oppervlak achterlaat die stof en vuil verzamelt en moeilijk te verwijderen is. Hetzelfde geldt voor reinigingsmiddelen met schurende bestanddelen, deze kunnen het oppervlak mat maken.
  • Het is erg belangrijk nooit te veel reinigingsproduct te gebruiken. Dit leidt namelijk tot een accumulatie van het uitgeharde product, wat zonder een PVC-stripper moeilijk te verwijderen is.
  • Bovendien is het belangrijk om gemorste vloeistoffen onmiddellijk van de vloer te verwijderen.

Je kunt meer informatie vinden over hoe je je vloer in het algemeen kunt reinigen en onderhouden. Neem voor specifieke reinigingsinstructies voor commerciële toepassingen of projecten contact op met de technische dienst van Quick-Step.

Meer informatie:

BEKIJK DE VIDEO

Vond je dit artikel nuttig?
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback!

Oeps! Er is iets misgegaan.

Er is een onbekende fout opgetreden. Gelieve het opnieuw te proberen. Neem contact op als het probleem blijft bestaan.