Quick-Step vloeren plaatsen: kinderspel

Als je eindelijk je droomvloer gevonden hebt, wil je natuurlijk dat die er zo snel mogelijk ligt, en het liefst zonder gedoe. Daarom is alle vloerbekleding van Quick-Step — hout, laminaat en PVC — uitgerust met het gepatenteerde Uniclic of Uniclic Multifit kliksysteem voor een supersnelle en zorgeloze plaatsing. Doe het zelf of laat het voor je ultieme gemoedsrust door een vakman doen, de keuze is aan jou!

Uniclic - Uniclic Multifit

Snelle en makkelijke plaatsing met Uniclic (Multifit)

Supermakkelijk

Met het Uniclic systeem plaats je je Quick-Step vloer op de manier die jij het meest comfortabel vindt, zonder de planken te beschadigen. Nadien kun je je vloer zelfs elders opnieuw plaatsen.

Bliksemsnel

Het systeem is speciaal ontworpen opdat zelfs lange planken met gemak geplaatst kunnen worden. In geen tijd ligt je droomvloer er.

Verbazingwekkend schoon

Met Uniclic en Uniclic Multifit heb je geen lijm nodig om een stevige vloer te bekomen. Geen gedruip, geen knoeiboel.

Een laminaatvloer plaatsen

Plaats je laminaatvloer met enkele eenvoudige klikken dankzij het gepatenteerde Uniclic systeem. Ontdek alles over de mogelijke manieren.

Je PVC-vloer plaatsen

Afhankelijk van de Quick-Step Livyn vloerbekleding die je hart gestolen heeft, kan je kiezen tussen een zwevende of gelijmde plaatsing. Hoe dan ook, het Uniclic systeem zorgt ervoor dat een PVC-vloer leggen eenvoudiger is dan ooit!

Een parketvloer plaatsen

Zwevend of gelijmd? Met het Uniclic Multifit systeem van tand en groef is je parketvloer leggen een koud kunstje.

Top