Waarom een grijze parketvloer een geweldige keuze is

Zowel koel als warm

De populariteit van grijze houten vloerbekleding neemt terecht almaar toe. Grijs is een veelzijdige kleur waarin zowel koele als warme nuances bestaan. Het is ook een neutrale kleur, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Voeg hier de waarde en authenticiteit van hout aan toe en je hebt een succesvolle combinatie.

Eindeloos combineren

Grijs kan worden gebruikt als grondslag voor talloze interieurstijlen, waardoor het geschikt is voor zowel subtiele als gewaagde looks. Omdat grijs neutraal is, past het goed bij vrijwel elke andere kleur, waardoor het een van de gemakkelijkste kleuren is om te combineren. Daarom alleen al is grijs een blijver!

Gebruik een grijze vloer als basis voor heldere en kleurrijke stijlen en combineer het met rood, mosterdkleuren of oranje accenten om een levendige, aangename ruimte te creëren. Of ga voor een gedurfde sfeer met metaalkleuren als goud of zilver.

Kies wat voor jou het beste past

Echt hout is een onovertroffen klassieker, maar op de markt van vandaag zijn kwaliteitsvolle alternatieven beschikbaar. Laminaat en vinyl zijn beide onderhouds- en budgetvriendelijker dan parket, en bieden evenzeer een warm gevoel.Ontdek alle grijze vloeren


Waarom je gek zult zijn op de grijze houten vloerbekleding van Quick-Step...


Grijze houten vloerbekleding van Quick-Step

Ruime keuze 

Of je nu op zoek bent naar het perfecte grijze laminaat, vinyl of houten vloer: Quick-Step heeft de ideale optie voor jouw kamer, stijl en budget. Alle materialen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingsmogelijkheden – je hoeft het maar uit te kiezen.

 

 

Quick-Step grijze houten vloerbekleding, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Een Quick-Step vloer plaatsen is kinderspel. Vertrouw de technologie achter onze vermaarde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen en zie hoe alle puzzelstukjes in elkaar klikken.

 

 

Quick-Step grijze houten vloerbekleding, passende accessoires

Meer dan vloeren

Wil je je vloer tot in de puntjes afwerken? Quick-Step staat voor je klaar. Ons uitgebreid assortiment aan passende accessoires tilt je vloer tot het hoogste niveau. Ontdek ons assortiment aan plinten en profielen voor de afwerking waar je vloer op wacht.

Quick-Step grijze houten vloerbekleding, langdurige garantie

Langdurige garantie

Een Quick-Step vloer plaatsen betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken. Quick-Step biedt een garantie van minstens 20 jaar op je nieuwe vloer.

 

 

Ontdek alle grijze vloeren

Vind je favoriete grijze vloer:

RoomViewer' starten >
Top