Grijze vloer van Quick-Step

Grijze vloeren

Een grijze vloer wint steeds meer aan populariteit, en terecht. Grijs is een veelzijdige kleur waarin zowel koele als warme tinten bestaan. Het is ook een neutrale kleur, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. We houden van deze moderne klassieker, en ook jij zult er ongetwijfeld gek op zijn!

Waarom een grijze houten vloer een geweldige keuze is

Eindeloos combineren

Grijs kan worden gebruikt als grondslag voor talloze interieurstijlen, waardoor het geschikt is voor zowel subtiele als gewaagde looks. Omdat grijs neutraal is, past het goed bij vrijwel elke andere kleur, waardoor het een van de gemakkelijkste kleuren is om te combineren. Daarom alleen al is grijs een blijver!

Gebruik een grijze vloer als basis voor heldere en kleurrijke stijlen en combineer het met rood, mosterdkleuren of oranje accenten om een levendige, aangename ruimte te creëren. Of ga voor een gedurfde sfeer met metaalkleuren als goud of zilver.

Kies wat voor jou het beste past

Een grijze houten vloer is een onovertroffen klassieker, maar er zijn hoogwaardige alternatieven op de huidige’ markt. Laminaat en vinyl zijn beide zowel onderhoudsvriendelijk als aangenaam om op te lopen. Welke vloeroplossing je ook kiest, grijs is ongetwijfeld het perfecte canvas voor je interieur.

Grijs laminaat

Grijs laminaat - waarom?

Grijs vinyl

Grijs vinyl - waarom?

Grijze houten vloer

Grijze houten vloer - waarom?

Vind je favoriete grijze vloer

RoomViewer' starten >