Waarom een witte parketvloer een uitstekende keuze is

Een koele klassieker

Wil je een kamer ruimer doen aanvoelen? Een witte vloer is koel en fris – het perfecte fundament voor jouw interieur. Meer nog: de waarde en authenticiteit van hout voegt een tikkeltje warmte toe en zorgt voor een rustige sfeer. Doordat het wordt geassocieerd met reinheid is wit een ideale keuze voor badkamers of keukens. Deze neutrale achtergrond kan echter elke kamer een boost geven. Omdat de kleur wit bovendien voor vrede en kalmte staat, zal je woning een oase van rust zijn in de drukke buitenwereld.

Leeg doek

Gebruik een klassieke en pure witte vloer als basis voor felle kleuren, of combineer ze met de warmte van hout met een donkerdere kleur. Zo kan je de steriliteit van een volledig wit interieur tegengaan. Door wit te combineren met donkerdere tinten of felle kleuren creëer je contrast en worden de kleuren die bij de witte vloer passen, verzacht.

Wees onverschrokken, experimenteer met meubels die opvallen en ontwerp een ruimte op jouw maat. Witte vloeren gaan ook erg goed samen met een Scandinavisch decor. En vergeet niet om in je interieur te spelen met verschillende texturen en niveaus!

De juiste witte vloer

Echt hout is een onovertroffen klassieker, maar de voordelige alternatieven van vandaag, zoals laminaat en vinyl, bieden evenzeer een natuurlijke uitstraling en zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wat je behoeften ook zijn: er is een witte vloer die erbij past.Ontdek alle witte vloeren


Waarom je gek zult zijn op de witte houten vloerbekleding van Quick-Step...


Witte houten vloerbekleding van Quick-Step

Ruime keuze 

Met een assortiment gaande van witte laminaat en vinyl tot echt meerlagig parket is er een mogelijkheid voor elke ruimte, elke stijl en elk budget. Bij elk materiaal heb je bovendien ook de keuze uit verschillende kleuren, patronen en afwerkingsmogelijkheden.

 

 

Quick-Step witte houten vloerbekleding, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Je hoeft geen klusjesman te bellen: een eenvoudige klik volstaat om je Quick-Step vloeren probleemloos te plaatsen, met een minimum aan inspanning. De geprezen en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen zorgen ervoor dat je vloer snel, makkelijk en op een aangename manier kan worden geplaatst.

 

 

Quick-Step witte houten vloerbekleding, passende accessoires

Meer dan vloeren

Op zoek naar de perfecte aankleding voor je vloer? Quick-Step gaat de uitdaging aan. Een uitgebreid assortiment aan passende accessoires zal je vloer naar nieuwe hoogten tillen. Bekijk ons aanbod van plinten en profielen voor een bevredigende afwerking.

Quick-Step witte houten vloerbekleding, langdurige garantie

Langdurige garantie

Als je een Quick-Step vloer plaatst, leg je tegelijk ook de grondslag voor een zorgeloze ruimte. Bij alle Quick-Step vloeren is een garantie van minstens 20 jaar inbegrepen.

 

 

Ontdek alle witte vloeren

Vind je favoriete witte vloer:

RoomViewer' starten >
Top