Witte vloer van Quick-Step

Witte vloeren

Wil je een kamer ruimer doen aanvoelen? Een witte vloer is koel en fris – het perfecte fundament voor jouw interieur. Doordat het wordt geassocieerd met reinheid is wit een ideale keuze voor badkamers of keukens. Deze neutrale achtergrond kan echter elke kamer een boost geven. Omdat de kleur wit bovendien voor vrede en kalmte staat, zal je woning een oase van rust zijn in de drukke buitenwereld.

Waarom een witte vloer een uitstekende keuze is

Leeg canvas

Gebruik een klassieke en puur witte vloer als basis voor felle kleuren, of combineer ze met de warmte van hout met een donkerdere kleur. Deze aanpak gaat de steriliteit van een volledig wit interieur tegen. Door wit te combineren met donkerdere tinten of felle kleuren creëer je contrast en worden de kleuren die bij de witte vloer passen, verzacht.

Wees onverschrokken, experimenteer met meubels die opvallen en ontwerp een ruimte op jouw maat. Witte vloeren gaan ook erg goed samen met een Scandinavisch-geïnspireerd decor. En vergeet niet’ om in je interieur te spelen met verschillende texturen!

De juiste witte vloer

Echt hout is een onovertroffen klassieker, maar de voordelige alternatieven van vandaag’ zoals laminaat en vinyl, bieden evenzeer een natuurlijke uitstraling en zijn ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Wat je behoeften ook zijn: er is een witte vloer die erbij past.

Wit laminaat

Wit laminaat - waarom?

Wit vinyl

Wit vinyl - waarom?

Witte houten vloer

Witte houten vloer - waarom?

Vind je favoriete witte vloer

RoomViewer' starten >