Waarom een zwarte parketvloer een uitstekende keuze is

Ruimte creëren

Denk even na over de dingen waar de kleur zwart vaak mee wordt geassocieerd: stijl, elegantie, luxe en mysterie. Bedenk nu dat hout waarde, warmte en authenticiteit toevoegt aan een kamer. Soms is 1 + 1 echt gelijk aan 3. Dit geldt in het bijzonder voor zwarte houten vloerbekleding, die een kamer er ruimer doet uitzien wanneer ze wordt gecombineerd met felle kleuren, spiegels of opvallende decoratieve stukken.

Chic & stijlvol

Zwart gaat perfect samen met vrijwel elke andere kleur. Tegen een krachtige, zwarte achtergrond creëren intense kleuren een bijzonder contrast, kleurrijke designobjecten en meubelen vallen op, terwijl metaalkleuren bijdragen aan een chic, vorstelijk interieur dat klasse en smaak uitstraalt.

Zwart en wit is de ultieme klassieke combinatie. Deze twee tegenpolen bij elkaar zetten voegt een vleugje klasse en elegantie toe aan kamers als inkomhallen en badkamers. En waarom probeer je het niet uit in een woonruimte, zoals een keuken?

Opties voor zwarte vloeren

Stel jezelf nu de vraag: waarom maak ik een zwarte houten vloer niet de basis van mijn interieur? Echt hout is een onovertroffen klassieker, hoewel de onderhoudsvriendelijke en voordelige alternatieven van vandaag, zoals laminaat en vinyl, een vrijwel natuurlijke uitstraling bieden.

Ontdek alle zwarte vloeren


Waarom je gek zult zijn op de zwarte houten vloerbekleding van Quick-Step...


Quick-Step vinyl en laminaatvloeren, natuurlijke uitstraling

Ruime keuze 

Met een assortiment gaande van zwarte laminaat en vinyl tot echt meerlagig parket is er een mogelijkheid voor elke ruimte, elke stijl en elk budget. Alle materialen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, patronen en afwerkingsmogelijkheden waaruit je kan kiezen.

 

 

Quick-Step zwarte houten vloerbekleding, makkelijke plaatsing

Makkelijke plaatsing

Vergeet lijm en nagels: een eenvoudige klik volstaat om je Quick-Step panelen ogenblikkelijk te plaatsen. Benodigdheden: een minimum aan inspanning. De vermaarde en gepatenteerde Uniclic en Uniclic Multifit systemen zorgen ervoor dat je Quick-Step vloer snel, makkelijk en op een aangename manier te plaatsen is.

 

 

Quick-Step zwarte houten vloerbekleding, passende accessoires

Meer dan vloeren

Wil je je vloer tot in de puntjes afwerken? Quick-Step biedt niet alleen de taart, maar ook de kers. Ontdek ons breed aanbod aan plinten en profielen voor de perfecte afwerking.

Quick-Step zwarte houten vloerbekleding, langdurige garantie

Langdurige garantie

Een Quick-Step vloer plaatsen betekent dat je tegelijk ook de grondslag voor een langdurige gemoedsrust legt. Bij alle Quick-Step vloeren is een garantie van minstens 20 jaar inbegrepen.

 

 

Ontdek alle zwarte vloeren

Vind je favoriete zwarte vloer:

RoomViewer' starten >
Top