zwarte vloer van Quick-Step

Zwarte vloeren

Denk even na over de associaties die vaak worden gemaakt met de kleur zwart: stijl, elegantie, luxe en mysterie. Bedenk nu hoe een zwarte vloer een ruimte ruimer, warmer en authentieker maakt in combinatie met felle kleuren, spiegels of opvallende decoratiestukken. Daarom gaan we steeds weer terug naar zwart!

Waarom een zwarte vloer een uitstekende keuze is

Chic & stijlvol

Zwart gaat perfect samen met vrijwel elke andere kleur. Tegen een krachtige, donkere achtergrond creëren intense kleuren een bijzonder contrast, kleurrijke designobjecten en meubelen vallen op, en metaalkleuren dragen bij aan een chic, indrukwekkend interieur dat klasse en smaak uitstraalt.

Zwart en wit is de ultieme klassieke combinatie. Deze twee tegenpolen bij elkaar zetten voegt een vleugje klasse en elegantie toe aan kamers als inkomhallen en badkamers. Of, waarom zou je het niet eens proberen in je keuken?

Opties voor zwarte vloeren

Stel jezelf nu de vraag: waarom maak ik een zwarte houten vloer niet de basis van mijn interieur? Een zwarte houten vloer is een onovertroffen klassieker, hoewel de onderhoudsvriendelijke en voordelige alternatieven van vandaag’, zoals laminaat en vinyl, een vrijwel natuurlijke uitstraling bieden. Welke stijl je ook kiest, wij garanderen een tijdloze en elegante look.

Zwart laminaat

Zwart laminaat - waarom?

Zwart vinyl

Zwart vinyl - waarom?

Zwarte houten vloer

Zwarte houten vloer - waarom?

Vind je favoriete zwarte vloer

RoomViewer' starten >